Genetablering (renovation) af vandrende for DTU Mekanik i bygning 114

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
12.2.2013 11.46 (GMT+02:00)
28.2.2013 13.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Danmarks Tekniske Universitet Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1, Bygn. 101A
2800 Kgs. Lyngby
Tanska
30060946

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

DTU, Institut for Mekanisk Teknologi er i gang med renovering af vores forsøgsfaciliteter i bygning 114 (vandhydraulik). I forbindelse med dette skal forsøgsrende nr. 5 totalrenoveres.

Genetablering af vandrende i bygning 114. Gammel rende udført i krydsfiner bliver nedrevet og ind-løb/udløb bliver renoveret og vil være på plads jævnfør tidsplan (se vedlagte tidsplan).

Opbygning af renden, til og med gummimembran ved tilslutning af indløb og udløb, herunder nye lasker (se Fig. 1) til fastgørelse af membranen. Stålleverandøren (AC Stål) sikrer en plan afslutning til fastgørel-sen af membranen på kassetten, detaljerne i fastgørelsen aftales med AC stål og beskrives.

Renden skal opbygges i 20mm grå PVC plade (RAL 7011). En del af siderne og en del af bunden skal opbygges i hærdet 19 mm Pilkerton Optisk klar glas. Det drejer sig om ca. 6 m i hver side og 6 m af bun-den. Glasset starter fra modul 20 (ca. 19,75 m) til og med modul 26 fra indløb. Specielt for bunden er det vigtigt med frit glas (ingen fuge) ved center af renden, se Fig. 2. Der skal etableres ekstra glas jævnfør skitse Fig 6.

PVC pladerne skal bearbejdes, så de kan fuges efter samling. F. eks. som vist på Fig. 3 ved plane sam-linger.

Både ved glas og PVC pladerne ønskes færrest mulige fuger.

PVC pladerne skal fastgøres til stålrammen i bunden af renden med forsvarlig befæstelse, f. eks. som skitseret på Fig. 4.

Sidepladerne befæstes til bundpladerne og fuges, f. eks. som skitseret på Fig. 5. Sidepladerne skal fastgøres til stålrammen i toppen.

De langsgående fuger skal placeres over stålrammens understøtninger af hensyn til holdbarheden, hvis det er muligt, undgås de langsgående fuger i bunden.

Opmåling af eksisterende stålramme med indløb og udløb er mulig efter nærmere aftale med DTU (se tidsplan). Desuden udlånes oprindelige tegningsmateriale, hvor renden var udført i 20mm krydsfiner.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600