Fællesudbud af vejsalt

Hankinnan yleistiedot

02 - Hankintailmoitus
3.5.2011 14.38 (GMT+03:00)
9.6.2011 13.00 (GMT+03:00)
Ei

Hankintayksikkö

Helsingør Kommune Helsingør Kommune
Mette Søgaard-Andersen Mette Søgaard-Andersen
Stengade 59
3000 Helsingør
Tanska
64502018

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Følgende 8 kommuner i Indkøbsfællesskab Nordsjælland er gået sammen om at udbyde køb og levering af vejsalt, opdelt i to delaftaler, hhv. Delaftale 1, Stensalt og Delaftale 2, Havsalt: 

Delaftale 1, Stensalt:

  • Helsingør Kommune
  • Hørsholm Kommune 

 

Delaftale 2, Havsalt:

  • Fredensborg Kommune
  • Egedal Kommune
  • Ballerup Kommune
  • Allerød Kommune
  • Furesø Kommune
  • Frederikssund Kommune  

I forbindelse med tilbud på denne rammeaftale skal afgives pristilbud på leverancer for sæsonen 2011/2012. Der kan bydes på én eller begge delaftaler,

Der indgås enslydende rammeaftaler med 3 leverandører på hver delaftale, såfremt der afgives tre eller flere tilbud på hver delaftale. Rammeaftalen forpligter leverandøren til at deltage i miniudbud om saltleverancerne én gang årligt i aftaleperioden. Leverancen på de enkelte delaftaler for sæsonen 2011/2012, vil blive tildelt den leverandør, som afgiver det laveste pristilbud ved tilbudsfristen.  

Når kontrakterne for sæsonen 2011/2012 er tildelt, vil ordregiver foretage miniudbud på hver delaftale én gang årligt i aftaleperioden, for at afgøre, hvilken leverandør, der tildeles den konkrete kontrakt på levering af vejsalt for den følgende sæson. Ved sådanne miniudbud (fornyet konkurrenceudsættelse) vil blive anvendt tildelingskriteriet laveste pris.

Alle spørgsmål, der fremsendes senest den 31. maj 2011, klokken 10.00, vil blive besvaret senest den 3. juni. Spørgsmål, der fremsendes efter 31. maj, vil ikke blive besvaret. Alle svar vil i anonymiseret form blive offentliggjort i MSS.

 

For at byde på udbuddet indsættes dette link i din internet browser:

http://permalink.mercell.com/28563919.aspx   

Her tilmelder du dig udbuddet ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse, skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk. Når du er logget ind, skal du trykke på ”My Mercell” for at se/downloade alle informationer.

Såfremt de ovenstående elektroniske formater giver anledning til problemer, bedes tilbudsgiver rette henvendelse til Fredensborg Kommune inden den angivne spørgsmålsfrist. Kommunen vil herefter tage stilling til, hvorledes tilbud så kan afgives med virkning for alle tilbudsgivere.

Ved udformning af tilbud skal tilbudsgiver relatere dette til udbudsmaterialets opbygning.

Tilbud skal indeholde besvarelse af samtlige punkter, hvor besvarelser er ønsket i nærværende dokument. Desuden skal tilbuddet indeholde svar og oplysninger, som anført i de medsendte bilag, såsom besvarelse af alle krav som anført i kravspecifikationen udfyldelse af alle poster i tilbudslisten.

Samtlige oplysninger vedrørende minimumskrav, skal fremgå af tilbuddet, for at det kan komme i betragtning ved tilbudsvurderingen. Der bør kun vedlægges dokumentation, hvor det er udtrykkeligt nævnt, mens eventuel yderligere dokumentation alene skal fremsendes på anmodning.

Ufuldstændige tilbud kan medføre, at tilbudsgiveren udelukkes fra udbudsforretningen.

Tilbudsgiver bærer selv ansvaret for, at tilbuddet afleveres rettidigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Udbudsmateriale 299 KB
Bilag 2 - Tro og Loveerklæring 41 KB
Bilag 3 53 KB
Udbudsmateriale - Vejsalt final, vers.2.pdf 299 KB
Udbudsmateriale - Vejsalt final v3.pdf 187 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600