Genudbud af Begrænset udbud af rekruttering og outplacement til Københavns kommune

Hankinnan yleistiedot

20.7.2010 11.22 (GMT+03:00)
10.8.2010 13.00 (GMT+03:00)
10.8.2010 12.59 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Københavns Kommune - Koncern Service Københavns Kommune - Koncern Service
Vuong Van Huynh Trine Kostechy
Ottiliavej 1, 2. sal
2500 Valby
Tanska
64942212

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Københavns Kommune genudbyder rekruttering og outplacement efter aflysning den 20. juli 2010. Der er foretaget følgende ændringer i forhold til tidligere udgave:

-          Det er ikke muligt at anvende digital signatur (fjernet fra prækvalifikationsmaterialets pkt. 4.1.2)

-          Ansøger opfordres til at udfylde erklæring om fælles befuldmægtiget og om solidarisk, direkte og ubetinget hæftelse (indsat som bilag 7) såfremt der bydes som konsortium, jf. prækvalifikationsmaterialets pkt. 4.1.6

-          Nye frister er indsat, jf. prækvalifikationsmaterialets pkt. 4.3.

-          Aftaleperioden er rykket en måned frem, således at rammeaftalen forventes indgået med virkning fra 1. december 2010.


Baggrund for udbuddet

I forbindelse med budgetforlig 2010 er det besluttet at effektivisere Københavns Kommunes indkøb af administrative tjenesteydelser, som er vedtaget i effektiviseringskataloget i forbindelse med budget 2010, herunder konsulentbistand til rekruttering og outplacement.

Som led i effektiviseringen skal tjenesteydelserne konkurrenceudsættes, når indkøbsvolumen pr. år overstiger den tilladte tærskelværdi for indkøb af tjenesteydelser i henhold til tilbudsloven.

Københavns kommune har valgt at gennemføre udbuddet som et begrænset udbud efter reglerne i tilbudsloven og efter de EU-retlige principper om ligebehandling og gennemsigtighed og udbudsdirektivets art. 21, jf. art. 23 og 35, stk. 4.

Københavns kommune skønnes uden forbindende at anvende ca. 2 mio. kr. årligt på indkøb af Konsulentbistand til rekruttering og ca. 1 mio. kr. årligt på indkøb af Konsulentbistand til outplacement.

Københavns Kommune er ikke forpligtiget til at aftage en bestemt mængde eller opnå en bestemt omsætning i aftaleperioden. Alle oplysninger om forbrug har alene vejledende karakter og er på ingen måde bindende for Københavns Kommune.

Tilmeld dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”.

Efter du har meldt din interesse skal du først oprettes i systemet – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på My Mercell for at se/downloade alle informationer om opgaven. Du kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til Københavns Kommune samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem under fanen "Kommunikation". Svar fra Københavns Kommune afgives i anonymiseret form og kan ses under fanen "Ekstra Info" efter at der er publiceret svar.

Alle dokumenter i tilbuddet til indkøber skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service inden tidsfristen udløber og er omkostningsfrit for leverandører.

3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din e-mail.
Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00.
Al kommunikation med ordregiver skal foregå igennem udbudsværktøjet Mercell Sourcing Service.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Bilag 1 Vurderingsskema 1.doc 39 KB
Bilag 2 Vurderingsskema 2.doc 64 KB
Bilag 3 Vurderingsskema 3.doc 91 KB
Bilag 4 Vurderingsskema 4.doc 41 KB
Bilag 5 Vurderingsskema 5.doc 59 KB
Bilag 6 Vurderingsskema 6.doc 63 KB
Bilag 7 - Erklæring om konsortium.doc 82 KB
Prækvalifikationsmateriale.doc 158 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600