Intensjonskunngjøring - veterinærvaktordning store dyr

Hankinnan yleistiedot

Neuvottelumenettely ilman ennakkoon julkaistua tarjouskilpailukutsua
8.7.2024 10.58 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Tromsø kommune Tromsø kommune
Stina Jansen
Rådhuset, Postboks 6900 Langnes
9299 Tromsø
Norja
940101808

Hankintapäätös

Tromsø kommune har som intensjon å inngå kontrakt med Veterinær Diogo Marques og Veterinær Marianne Kilværgjeldende veterinærvaktordning for store dyr. Kontrakten vil dekke 100% av vaktordningen.

Kontraktsinngåelsen gjennomføres uten konkurranse og med frivillig intensjonskunngjøring. Det er gjennomført flere samtaler og møter med markedet for å kartlegge mulig konkurranse. Det har også vært kunngjort høring for å forsøke å tiltrekke mulige leverandører. Slik markedet fremstår i dag, er det mangel på konkurranse på gjeldende området. På bakgrunn av leverandørkartlegging, vet vi på nåværende tidspunkt hvem som vil levere tilbud. Det vil derfor ikke være effektiv bruke av tid og ressurser dersom det gjennomføres en konkurranse på gjeldende området jf. formålsbestemmelsen i LOA § 1.

Kontraktens verdi anslås til i underkant av en million kroner i året.

Kontrakten vil ha en varighet på 1 år, med mulighet for forlengelse inntil 7 år, 1 år av gangen. Maksimal varighet på kontrakten er 8 år. Det vil kontinuerlig gjøres en evaluering av leverandørsituasjon. Dersom vi får indikasjoner på at det er flere i markedet som ønsker å levere denne tjenesten, vil kontrakten sies opp og det vil gjennomføres konkurranse etter reglene i FOA og LOA.

Ved eventuelle innsigelser bes det om tilbakemelding så raskt som mulig og senest innen 17.07.24

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600