Intensjonskunngjøring - Inngåelse av bistandsavtale for forberedelse av IRRS-oppfølgingsmisjonen - DSA

Hankinnan yleistiedot

Intention
eForm N29 Norwegian national Contract or concession award notice
10.7.2024 10.12 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Norsk Helsenett SF Norsk Helsenett SF
Adrian Hoti Adrian Hoti
Abels gate 9
Postboks 6123, 7435 TRONDHEIM

7030 TRONDHEIM
Norja
994598759

Lyhyt kuvaus

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) har til hensikt å inngå avtale om konsulenttjenester med Oasis konsult AB om "Bistand til forberedelse av IRRS-oppfølgingsmisjonen". 

I 2019 var Norge vertskap for Integrated Regulatory Review Service (IRRS) misjon gjennomført av International Atomic Energy Agency (IAEA). Denne ga en rekke anbefalinger og forslag til Norges regjering og DSA, som regulerende organ, for å styrke samsvar med IAEA sikkerhetsstandarder. En oppfølgingsmisjon skal gjennomføres i november 2025.  Dette innebærer en evaluering av fremdriften med implementeringen av disse anbefalingene og forslagene. DSA har etablert et arbeidsteam for å koordinere forberedelsen av materialer til oppfølgingsmisjonen.  

DSA har i dette arbeidet behov for støtte fra en ekspert som har omfattende kunnskap om de internasjonale rammeverkene for nukleær sikkerhet, sikkerhet og sikring. Eksperten må ha erfaring med ledelse og styring av tilsvarende regulerende myndighet, erfaring med flere IRRS-misjoner og må ha ledet IRRS-misjoner tidligere. Videre er det viktig at eksperten behersker norsk eller annet skandinavisk språk, skriftlig og muntlig.

DSA kjenner markedet for konsulenttjenester innenfor nukleær sikkerhet, sikkerhet og sikring meget godt, samt det spesifikke IRRS arbeidet. DSA er ikke kjent med at det er andre enn Oasis konsult AB som oppfyller behovet. 


Estimert avtaleperiode er 1.8.24 til 28.2.26.

Bistandsavtalen har en verdi på inntil 1 000 000 NOK. 

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600