RFI - Landtransport, semitransport og kranbil

Hankinnan yleistiedot

7.5.2024 18.34 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Statnett SF Statnett SF
Håkon Farstad
Oslo
Norja
962986633

Lyhyt kuvaus

Under omstilling for å nå bærekraftsmål har Statnett delt sine stasjoner inn i forskjellige områder som vi kaller for områdeplaner. Disse områdeplaner vil bidra til økt effektivisering for vår oppdragsgjennomføring.

Områdene er fordelt inn i 10 områder:

• Nord

• Helgeland og Salten

• Midt

• Sogn til Summøre

• Bergensområdet og Haugalandet

• Sør – Roland og Agder

• Telemark og Vestfold

• Oslo og Østfold

• Hallingdal og Ringerike

• Innlandet

Statnett gjennomførte høsten 2023 en konkurranse på dette. Konkurransegrunnlag for denne konkurransen er vedlagt. Etter denne konkurransen ble Statnett SF stående igjen uten tilbud i områdene:

1. Helgeland og Salten

2. Hallingdal og Ringerike

3. Deler av område Midt: Uten tilbud i Nordmøre og Romsdal (Surnadal i Nord, Hustadvika i vest og Rauma i sør)

Odin Prosjekt AS er engasjert til å bistå Statnett SF med å få på plass rammeavtaler for landtransport og kranbil for områdene som nevnt over.

I forbindelse med planlegging av ny konkurranse ønsker vi tilbakemeldinger fra relevante markedsaktører i de nevnte områdene på noen spørsmål:

a) For hvilke(t) geografisk område(r) kan deres firma være aktuell for å tilby tjenester innen landransporttjenester og/eller leie av kranbil?

b) Innen hvilke(t) tjenesteområde(r) kan deres firma være aktuell for å tilby tjenester innen landransporttjenester og/eller leie av kranbil?

c) Var det forhold i forbindelse med kvalifikasjonskrav, kravspesifikasjon, kontraktsbestemmelser eller prismodell som gjorde at dere ikke leverte tilbud? I tilfelle hvilke?

d) Var det forhold ved områdeinndelingen som gjorde at dere ikke leverte tilbud, og kunne det vært aktuelt for deres firma å gi tilbud dersom områdene var delt opp annerledes? Her tar vi gjerne imot forslag til alternativ områdeoppdeling.

e) I følge anskaffelsesforsikriftens § 7-9 skal oppdragsgiver som hovedregel vekte miljøkriterier med minst 30 %. I forrige ble energiforbruk på kjøretøy evaluert. Er det andre forhold relatert til klima- og miljø relatert til denne typen tjenester som bør vektlegges i tildelingskriterier eller stilles minimumskrav om?

f) Er det særlige risiko innen bransjen som bør hensyntas vedrørende HMS og arbeidsmiljø?

g) Statnett SF har også behov for en landsdekkende avtale innen semitransport? Kan dere som leverandør tilby tjenester innen både landtransport, semitransport og kranbil, eller kun enkelte av delene?

h) Andre innspill til forbedringer av konkurransegrunnlag fra høsten 2023?

Det ønskes skriftlig tilbakemelding på spørsmålene innen fredag 3. mai 2024. Ved eventuelle spørsmål benyttes fortrinnsvis kommunikasjonsmodul i konkurransegjennomføringsverktøy.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600