Beholdere til risikoaffald

Hankinnan yleistiedot

02 - Hankintailmoitus
10.11.2009 9.07 (GMT+02:00)
18.12.2009 15.00 (GMT+02:00)
18.12.2009 15.00 (GMT+02:00)
Ei

Hankintayksikkö

Sekretariatet for Region Hovedstaden Sekretariatet for Region Hovedstaden
Mia Søderberg Mia Søderberg
Kongens Vænge 2
Blok C 1. sal

3400 Hillerød
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Udbuddet vedrører indkøb af beholdere til risikoaffald, herunder kanylebokse, til Region Hovedstadens hospitaler.
Der udbydes små beholdere med og uden kanyleaftræk i str. 0,2l-8l., større beholdere med og uden kanyleaftræk i str. 9l-30l., samt store beholdere uden kanyleaftræk i str. 31l-60l fordelt på 5 delaftaler, jf. elektronisk tilbudsliste.

Mængder og omfang vedrørende de enkelte delaftaler fremgår af elektronisk tilbudsliste og pkt. 6 i vedhæftede udbudsbetingelser. Den konkrete kravspecifikation, krav til kvalitet m.v. fremgår af vedhæftede kravspecifikation og pkt. 6 i vedhæftede udbudsbetingelser. De aftalevilkår, som vil være gældende for leverancen, fremgår af vedhæftede kontraktudkast og pkt. 7 i vedhæftede udbudsbetingelser.

Indkøbet skal understøtte ordregivers virksomheders overordnede målsætning om at kunne levere behandling på et højt niveau og skal ske under hensyntagen til regionens indkøbspolitiske målsætning om, at regionens indkøb skal afspejle bevidsthed om kvalitet og sikkerhed, herunder opretholdelse af en høj hygiejnestandard, til gavn for patienter og personale samt en konstruktiv prioritering af og respekt for de økonomiske midler.

Udbuddet omfatter endvidere option på aftaleforlængelse, jf. pkt. 4 i vedhæftede udbudsbetingelser.

Det er muligt at afgive tilbud på hele leverancen eller dele heraf, jf. pkt. 10 i vedhæftede udbudsbetingelser. Der kan ikke afgives tilbud på dele af de nævnte delaftaler. Der skal derimod afgives tilbud på alle positioner inden for de delaftaler, som tilbudsgiver afgiver bud på.

Der kan ikke afgives alternativt tilbud. 

 Procedure for at byde på opgaven:
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser:
http://permalink.mercell.com/21887296.aspx
Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Herefter skal du udfylde en registrering af dit firma, hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.
Efter du har meldt din interesse skal du først oprettes i systemet – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på My Mercell for at se/downloade alle informationer om opgaven. Du kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til Ordregiver samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem under fanen "Kommunikation". Svar fra Ordregiver afgives i anonymiseret form og kan ses under fanen "Ekstra Info" efter at der er publiceret svar.
Alle dokumenter i tilbuddet til Ordregiver skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service inden tidsfristen udløber. Tilbudsafgivelse kan ske gennem Mercell Sourcing Service uden ekstra omkostninger.
Bemærk dog, at der til afsendelse af tilbuddet skal anvendes digital signatur. Digital signatur kan bestilles her: www.danid.dk .
 3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din e-mail.
Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00.
Al kommunikation med ordregiver skal foregå igennem udbudsværktøjet Mercell Sourcing Service.

Ordregiver gør opmærksom på at det kan tage tid at få digital signatur.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Bilag_3_Leveringssteder.xls 24 KB
Eksempel om erklæring på tro og love om Art. 27 og Art. 45 stk. 2..doc 38 KB
I)_Udbudsbetingelser.doc 111 KB
II)_Udkast_til_kontrakt_risikoaffald.doc 139 KB
Bilag_1_Kravspecifikation_Risikoaffald.xls 60 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600