Udbud af rammeaftale om totalrådgivning, arkitektydelser

Hankinnan yleistiedot

02 - Hankintailmoitus (2)
Rajoitettu menettely
29.9.2023 19.47 (GMT+03:00)
27.10.2023 0.59 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Esbjerg Kommune, Ejendomme Esbjerg Kommune, Ejendomme
Carsten Schlein
Frodesgade 30
6700 Esbjerg
Tanska
29189803

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Udbuddet vedrører indgåelse af en rammeaftale vedrørende totalrådgivning, arkitektydelser for Esbjerg Kommune, Ejendomme.

Rammeaftalen vil have en varighed på 4 år, og vil blive indgået med 2 tilbudsgivere.

Rammeaftalen anslås at have en værdi på 16 mio. kr., og den maksimale værdi af rammeaftalen anslås til at være 22 mio. kr. ekskl. moms over 4 år.

For at sikre kontinuitet i opgaveløsning samt ud fra omkostning- og effektivitetsbetragtninger udbydes rådgivningsopgaverne i en samlet rammeaftale. Esbjerg Kommune, Ejendomme forventer at prækvalificere 5 tilbudsgivere til at afgive tilbud på rammeaftalen, og rammeaftalen forventes indgået med 2 tilbudsgivere, hvorved der skabes konkurrence om opgaven, og flere virksomheder får mulighed for at deltage, ligesom opgaven er egnet til at blive løst af virksomheder af forskellig størrelse.

Opgaver under rammeaftalen vil omfatte en bred vifte af projekter i Ordregivers regi omfattende renovering, ombygning, tilbygning, nybyggeri eller en kombination heraf indenfor Esbjergs Kommunes portefølje af ejendomme; boliger, skoler, plejehjem, institutioner, sport og fritid, administrative bygninger mv. Det er Esbjerg Kommunes hensigt at tildele projektet "Skoletilbud-Ribelund" til en af de to tilbudsgivere, som der indgås rammeaftale med som en totalrådgivningsaftale under den udbudte Rammeaftale.

Værdien af rammeaftalen anslås til at være 16 mio. kr., og den maksimale værdi anslås til at være 22 mio. kr. De angivne skøn af værdier af Rammeaftalen er anslåede værdier, og de Tilbudsgivere, som bliver tildelt Rammeaftalen, er ikke garanteret nogen opgaver eller omsætning. Rammeaftalen vil have en varighed på 4 år.

Esbjerg Kommune, Ejendomme forventer at prækvalificere 5 tilbudsgivere til at afgive tilbud på rammeaftalen, og rammeaftalen forventes indgået med 2 Tilbudsgivere.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600