EU-udbud vedr. Opførelse af Dorotheas Have

Hankinnan yleistiedot

02 - Hankintailmoitus (2)
Neuvottelumenettely
11.9.2023 21.54 (GMT+03:00)
9.10.2023 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

ALFABO Boligorganisation ALFABO Boligorganisation
Laila Høj Krenchel
Kolding Åpark 8A, 4.
6000 Kolding
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Nærværende EU-udbud vedrører en totalentreprisekontrakt for byggeprojekt Dorotheas have – Plejehjem og aktivitetstilbud for borgere med demenssygdom, herefter benævnt Dorotheas Have. ALFABO Boligorganisation er bygningsejer, mens Kolding Kommune er kommende bruger og lejer af bygningen. Derfor er medlemmer fra både ALFABO og Kommunen en del af planlægningen samt udførelsen af projektet. Det er konkurrencens formål at frembringe forslag til opførelse af Dorotheas have, så det lever op til ønsker om pasning for beboerne samt arkitektoniske krav som anført i byggeprogrammet.

Det nye plejehjem og visiterede aktivitetstilbud, beliggende i Munkebo, skal bestå af 70 boliger, samt 55 visiterede aktivitetstilbudspladser til borgere med demenssygdom. Yderligere skal der etableres demensvenlige udearealer. ABT 18 er gældende for totalentreprisen. Udbuddet gennemføres som en omvendt licitation, hvor prisen for opgaven er fastsat til at udgøre 120.800.000 kr. ekskl. moms.

Nærværende EU-udbud vedrører en totalentreprisekontrakt for byggeprojekt Dorotheas have – Plejehjem og aktivitetstilbud for borgere med demenssygdom, herefter benævnt Dorotheas Have. ALFABO Boligorganisation er bygningsejer, mens Kolding Kommune er kommende bruger og lejer af bygningen. Derfor er medlemmer fra både ALFABO og Kommunen en del af planlægningen samt udførelsen af projektet.

Det visiterede aktivitetstilbud er for borgere, der har behov for støtte til sociale fællesskaber og/eller aflastning. Det tilbydes på hverdage som et heldagstilbud, og borgere kan komme en eller flere gange i løbet af ugen.

I dette udbud er der følgende mindstekrav:

-at levere 70 boliger med et samlet boligareal inkl. fællesboligareal på 4900 m2

-at levere et serviceareal til plejehjemmet på 1750 m2

-at levere 720 m2 til serviceareal for aktivitetstilbuddet

-at opfylde DGNB-certificering til niveauet guld

Projektet vedrører almene boliger og gennemføres med offentlig støtte. Opgaven er underlagt den for sådanne sager gældende lovgivning med tilhørende cirkulærer og vejledninger.

Totalentreprisen indeholder udarbejdelse af konkurrenceforslag, dispositionsforslag, udarbejdelse af forprojekt, myndighedsprojekt samt hovedprojekt og udførelsesprojekt. Totalentreprenøren er ansvarlig for projekteringsledelse, byggeledelse, fagtilsyn, opfølgning, IKT-ledelse og arbejdsmiljøkoordinering (P+B), samt DGNB-auditor og certificerede rådgivere på brand og statik.

De indeholdte rådgivningsydelser i totalentreprisen udføres i overensstemmelse med YBL18 og med de ændringer og præciseringer som fremgår af udbudsmaterialet.

Det udbudte arbejde er mere detaljeret beskrevet i udbudsmaterialet.

Udbuddet gennemføres som en omvendt licitation, hvor prisen for opgaven er fastsat til at udgøre 120.800.000 kr. ekskl. moms.

Der konkurreres derfor ikke på pris, men alene på andre kvalitetskriterier

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600