Tidligere brandstation i Tønder sælges i udbud

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
2.9.2020 10.13 (GMT+03:00)
29.10.2020 13.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Tønder kommune Tønder kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder
Tanska
29189781

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Brandstation sendes i udbud uden administrationsbygning

Tønder Kommune sender den tidligere brandstation på Jernbanegade i Tønder i offentlig udbud. Administrationsbygningen forbliver dog - modsat hvad der først blev annonceret - på kommunale hænder.

Tirsdag sendte Tønder Kommune den tidligere brandstation med tilhørende administrationsbygning på Jernbanegade 30 i Tønder i offentlig udbud.
 
Onsdag morgen har Tønder Kommune dog valgt at ændre udbudsmaterialet, således at den tilhørende administrationsbygning bliver trukket ud af udbuddet.
 
At den tidligere brandstation bliver udbudt uden administrationsbygningen skyldes, at Tønder Kommune overvejer, om administrationsbygningen fortsat skal anvendes til et kommunalt formål.
 
- Det har vist sig, at administrationsbygningen sandsynligvis alligevel får en rolle, hvor det er gunstigt for Tønder Kommune fortsat at eje bygningen. Præcist hvilket formål, den er tiltænkt, har jeg ikke mulighed for at løfte sløret for her og nu, da det fortsat er på idéplan, udtaler kommunaldirektør Klaus Liestmann.
 
Det er derfor nu udelukkende ca. 1.700 m², der udbydes til salg sammen med garagen.
 
Brandstationen bliver udbudt uden mindstepris, men med krav om dokumentation for en fremtidig anvendelse i form af et projektforslag.
 
Der er deadline for den offentlige udbudsrunde mandag den 29. oktober kl. 12, hvor interesserede købere skal kunne præsentere et bud sammen med et projektforslag.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600