Slettebakken skole - Sentralisert og desentralisert ventilasjonsanlegg(Bygg 1, 2 og 6)

Yleistiedot

2
Slettebakken skole - Sentralisert og desentralisert ventilasjonsanlegg(Bygg 1, 2 og 6)
Kontrakt
Bygningsdrift
Judith Dybendal
Over nasjonal terskelerverdi
2024/98694

Sopimusehdot

Muu
Ei käytettävissä
Net per 30 days
NOK

Kuvaus:

Etat for bygg og eiendom forvalter, drifter, vedlikeholder og utvikler kommunens eiendommer. Eiendomsmassen består av mer enn 1000 bygg på rundt 1,2 million kvadratmeter og 5000 ubebygde eiendommer. Nærmere 60 prosent av byggene er skoler, barnehager og sykehjem. De resterende er blant annet kontorbygg, havnebygg, brannstasjoner, parkeringsanlegg og idrettshaller.

Slettebakken skole er en kommunal barneskole med omtrentlig 400 elever. Østbygget ble bygget i 1956 og eksisterende ventilasjonsanlegg bruker deler av luftfordelingsnettet som ble bygget den gang.

Slettebakken skole består av 4 bygg. Bygg 1, 2, 3 og 6. Bygg 1 kalles for vestbygget, bygg 2 kalles for østbygget og bygg 6 kalles for helsebygget.

Luften i helsebygget oppleves også for dårlig, og i plan 1 er det kun avtrekk i dag, så det settes inn ny ventilasjon i dette planet.

Tiltak i østbygget skal kunne utføres når skolen er i drift og det er valgt å installere romaggregater i klasserom med høye CO² verdier. Eksiterende ventilasjonsanlegg skal, etter tiltaket, betjene korridor, noen grupperom samt to klasserom på østsiden av bygget. 

Toimittajat

Nimi Ensisijainen yhteyshenkilö Puhelin
Åsane Byggmesterforretning AS Frank Ståløy +47 55 39 39 00

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600