Kjøleskap til grunnskoler i Norge

Hange

Avatud menetlus
02.11.2016 10:08 (GMT+02:00)
22.12.2016 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

Opplysningskontoret for frukt og grønt Opplysningskontoret for frukt og grønt
Tore Angelsen Tore Angelsen
Håndverksveien 31
1405 Langhus
Norra
983084915

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) ønsker tilbud på rammeavtale for kjøleskap. Avtalen gjelder rammeavtale for kjøp av kjøleskap til grunnskoler i Norge. Leverandør har til enhver tid et lager av kjøleskap på sentralt sted i Østlandet i Norge.

Alle norske grunnskoler har i dag tilbud om å delta i abonnementsordningen Skolefrukt. I tråd med Helsedirektoratets kostråd, er formålet med abonnementsordningen Skolefrukt å stimulere til økt inntak av frukt og grønt blant grunnskoleelever. Basert på siste åres erfaringer er det et behov for omtrent 80 kjøleskap pr. år, men det er behovet til skolene som avgjør om antallet blir lavere eller høyere enn dette.

Denne avtale baserer seg på at det er en abonnementsordning til hele eller deler av norsk grunnskole. Ordningen kan enten betales av foresatte eller ved at kommunene/skolene kjøper inn frukt for elevene over eget budsjett. Staten subsidierer per dato hver frukt med kr 1,50.

Dersom staten i løpet av avtaleperioden vil gi gratis frukt til deler av grunnskolen (for eksempel skoler med ungdomstrinn) vil denne avtale fortsette å gjelde, men OFG kan da ikke garantere at skolene/kommunene velger å kjøpe kjøleskap til skoler med statlig gratis fruktordning basert på denne avtale. Betingelsene i denne avtale vil da være OFGs tilbud til kommuner/skoler med statlig gratis fruktordning.

Dersom staten i løpet av avtaleperioden vil gi gratis frukt til hele grunnskolen, slik at dagens abonnementsordning opphører helt, vil denne avtalen opphøre ved at oppdragsgiver sier opp avtalen med 3 måneders varsel.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti