MinSak - Noark 5 arkivkjerne

Hange

01 - Eelteade
25.10.2016 15:13 (GMT+03:00)

Hankija

Drammen Kommune Drammen Kommune
Anette Hartz-Bruun Anette Hartz-Bruun
Engene 1
3008 DRAMMEN
Norra
939214895

Hanke lühikirjeldus

Drammen kommune skal anskaffe en frittstående arkivkjerne for i neste omgang etablere løsninger for saksbehandlingsprosesser, dokumenthåndtering og innsyn som benytter arkivkjernen som dokumentasjonslager. 

Den frittstående arkivkjernen skal følge Noark 5-standarden, og Drammen kommune ønsker en løsning som muliggjør utnyttelse av Noark-standardens struktur, arkitektur og fleksibilitet. Løsningen skal ha de brukergrensesnitt som naturlig følger for administrasjon av løsningen og dens fremtidige innhold samt programmeringsgrensesnitt for integrasjoner av sakssystemer/fagsystemer, innsynsløsninger mv. 

Løsningen skal kunne leveres som skytjeneste eller som lokal løsning i Drammen kommunes eksisterende infrastruktur.

I denne forbindelse inviterer vi alle interesserte tilbydere til å møte prosjekteier torsdag den 27. oktober (i Vika, Oslo) eller torsdag den 3. november (rådhuset i Drammen). Formålet er å presentere prosjektet, få innspill fra markedet om hvordan behovene kan løses, samt innspill på kravspesifikasjon, før en eventuell konkurranse utlyses. 

Dersom din virksomhet ønsker å presentere synspunkter på ovenstående problemstilling, eller møte prosjekteier, vennligst meld interesse til prosjektleder (svein.olaf.bennaes@drmk.no, tlf. 952 75 199) innen tirsdag 25. oktober kl. 16.00 for å avtale møtedato, -sted og tidspunkt. 

Det avsettes ca. 60 min til møtet. Det er også mulig å sende innspill og utdypende materiale i etterkant av møtet.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti