Kvalifisering til kommende konkurranse om utvkling og vedlikehold av LARM/HUGIN

Hange

Eelteade
21.12.2015 19:48 (GMT+02:00)
21.01.2016 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

Statnett SF Statnett SF
Eirik Haarr Eirik Haarr
Postboks 4904 Nydalen
0423 Oslo
Norra
962986633

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Statnett inviterer herved deres selskap til å kvalifisere seg til konkurransen KON - 002167 Utvikling og vedlikehold av LARM/Hugin som spesifisert i dette kvalifikasjonsgrunnlaget.

Statnett har gjennom de siste 5 årene utviklet LARM/Hugin som sitt egenutviklede markedssystem. Svenska kraftnät har besluttet å samarbeide med Statnett om videreutvikling og vedlikehold av LARM/Hugin, og partene har etablert en samarbeidsavtale som regulerer mål, ansvar og oppgaver for dette. Statnett har ansvaret for anskaffelsen og vil være kontraktspart for valgt leverandør. Svenska kraftnät vil delta i arbeidet med anskaffelsen og vil gjennom samarbeidsavtalen være solidarisk ansvarlig med Statnett overfor valgt leverandør.

Statnett er systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Dette innebærer å drifte om lag 11 000 km med høyspentlinjer og 150 stasjoner over hele landet. Driften overvåkes av en landsentral og tre regionsentraler. Statnett har også ansvaret for forbindelser til Sverige, Finland, Russland, Danmark og Nederland. Statnett er et statsforetak opprettet i henhold til Statsforetaksloven og eid av staten ved Olje- og energidepartementet. For mer informasjon om Statnett besøk gjerne Statnetts nettside www.statnett.no.

Svenska kraftnät er systemansvarlig myndighet for elektrisitetsforsyningen i Sverige, og har ansvaret for og forvalter på vegne av den svenske stat stamnettet i Sverige. Svenska kraftnät har besluttet å bruke LARM/Hugin for å ivareta sitt systemansvar for elektrisitetsforsyningen.

Det er planlagt at også andre nordiske TSOer skal kunne bruke LARM/Hugin for å ivareta sitt systemansvar.

Dersom du ønsker å delta i kvalifiseringen til denne konkurransen vennligst kontakt anskaffelsesansvarlig for denne anskaffelsen eirik.haarr@statnett.no (tlf 41105082)for å få tilsendt brukernavn og passord til Statnett sin anskaffelsesportal.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti