Mammografiapparatur.

Hange

Award of a contract without prior publication of a contract notice in the Official Journal of the European Union
04.03.2015 9:51 (GMT+02:00)

Hankija

Region Nordjylland Region Nordjylland
Karsten Behrentzs Karsten Behrentzs
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Ø
Taani

Eesmärk

Region Nordjylland agter at indgå kontrakt om levering af 3 mammografiapparater.

Indkøbet omfatter nyinstallation og leveringer fra den oprindelige leverandør til delvis fornyelse og udvidelse af allerede foretagne leveringer og installationer. 1 apparat med tomosyntese og 2 apparater som er forberedt for tomosyntese samt option på 1 apparat med tomosyntese og stereotaksi.

Udstyret indgår i regionens samlede screeningsstruktur hvor granskningssikkerhed kan bevares.

I forhold til afdelingernes udnyttelse af udstyrets fulde funktionalitet gennem udstyrets levetid, er det afgørende, at der nødvendigvis er forenelighed mellem nyt og eksisterende udstyr.

Indkøb af udstyr fra andre end den oprindelige leverandør vil medføre et leverandørskifte som vil gøre det nødvendigt at anskaffe udstyr, som på grund af en forskel i teknisk beskaffenhed vil medføre teknisk uforenelighed eller uforholdsmæssigt store tekniske vanskeligheder ved drift og vedligeholdelse.

I det konkrete tilfælde, kan kontrakten af tekniske grunde kun overdrages til én bestemt økonomisk aktør, jf. udbudsdirektivet, artikel 31, stk. 1, litra b.

I henhold til § 4 i lov nr. 492 af 12.5.2010 om håndhævelse af udbudsreglerne, agter Region Nordjylland at indgå kontrakten 10 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor denne bekendtgørelse er offentliggjort.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti