General management consultancy services

Hange

Piiratud menetlus
13.08.2014 5:24 (GMT+03:00)

Hankija

Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling
Kathrine Ahrenholt Kathrine Ahrenholt
Rådhuspladsen
8000 Aarhus
Taani

Hanke lühikirjeldus

Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Rådhuspladsen, For the attention of: Kathrine Ahrenholt, Aarhus, 8000, DENMARK. E-mail: kalt@aarhus.dk

(Supplement to the Official Journal of the European Union, 16.7.2014, 2014/S 134-240809)

2014/S 154-276771

RE:

CPV:79411000, 79411100

General management consultancy services

Business development consultancy services

Incomplete procedureThe awarding procedure has been discontinued

Other additional information

Det har vist sig, at der er fejl i udbudsmaterialet, ligesom den udbudte løsning ikke er den mest hensigtsmæssige for Aarhus Kommune. Det er derfor blevet besluttet at annullere udbuddet i henhold til udbudsdirektivet art. 55, stk. 1.

Annullation af udbuddet er begrundet i følgende forhold:

1. Udbudsmaterialet tager udgangspunkt i, at operatøren skal varetage opgaven i en periode på 3 år. Der er imidlertid opstået usikkerhed omkring, hvilke opgaver operatøren skal udfylde samt hvordan organiseringen af Internet Week Denmark skal være i fremtiden. Aarhus Kommune forventer en afklaring af opgavens omfang samt den formelle organisering i løbet af 2015. Det vil derfor være uhensigtsmæssigt for Aarhus Kommune at indgå en kontrakt med en løbetid på 3 år.

2. Udbudsmaterialet er behæftet med fejl, idet Aarhus Kommunes beskrivelse af opgaven ikke tager hensyn til, at Aarhus Kommune muligvis på sigt selv vil kunne varetage en del af opgaven.

3. Aarhus Kommune har ikke på nuværende tidspunkt forudsætningerne på plads til at kunne beskrive operatørens opgave korrekt for år 2 og 3.

4. Aarhus Kommune har vurderet, at den udbudte løsning ikke er hensigtsmæssig for så vidt angår kontraktens omfang og løbetid, idet det vurderes at være mere formålstjenligt at indgå en kontrakt med en kortere tidshorisont, således at Aarhus Kommune i løbet af 2015 vil have mulighed for at revurdere opgavens omfang samt organiseringen af Internet Week Denmark.

Som følge af ovenstående har Aarhus Kommune vurderet, at en endelig kontraktindgåelse i henhold til det offentliggjorte udbudsmateriale ikke vil være tilfredsstillende. Aarhus Kommune har på denne baggrund besluttet at aflyse udbuddet af konsulentydelser til brug for gennemførelsen af Internet Week Denmark uden ordretildeling.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti