Totalrådgivning - Gothersgade, bredere cykelstier

Hange

12.12.2013 16:42 (GMT+02:00)
17.01.2014 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen
Rikke Thomsen Rikke Thomsen
Islands Brygge 37
2300 København S
Taani

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Opgaven omfatter totalrådgivning for projektering af bredere cykelstier på strækningen mellem Kronprinsessegade og Øster Søgade i København.

Strækningen er en del af PLUSnet samt Cykelsuperstien Farumruten der går fra Kgs. Nytorv til Farum og skal projekteres i henhold til kravene for disse.

I Projekteringen skal der tages hensyn til trafiksikkerhed og tilgængelighed. Busfremkommeligheden og fodgængernes forhold må ikke forringes og parkeringspladser på strækningen skal så vidt muligt bibeholdes. ITS-løsninger der skaber bedre fremkommelighed for cyklister skal overvejes som del af opgaveløsningen.

Midler til projektet er afsat i regi af Cykelpulje 4, samt bevilling fra den statslige cykelpulje. Der er afsat ca. 6 mio. til projektet.

Opgaven udbydes i hovedentreprise på baggrund af hovedprojekt, og den økonomiske ramme for rådgiverydelsen er ca. 500.000 - 700.000 kr.

Læs mere om projektet og se krav til anmodningen om prækvalifikation i den vedhæftede annonce.

Opgaven er tillige annonceret på Københavns Kommunes hjemmeside: www.kk.dk/udbud, hvor også eventuelle rettelsesblade eller andre meddelelser til ansøgerne vil blive uploaded. Ansøgere opfordres på baggrund heraf til at holde sig opdaterede om sidens indhold i ansøgningsperioden.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Totalrådgivning - Gothersgade.pdf 695 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti