Helhetlig rekrutterings- og seleksjonsverktøy

Hange

18.09.2013 14:57 (GMT+03:00)

Hankija

Bærum kommune Bærum kommune
Jorunn Rian Jorunn Rian
Arnold Haukelands plass 10,
1304 Sandvika
Norra

Hanke lühikirjeldus

II.3) Kort beskrivelse av anskaffelsens art og omfang

Bærum kommune inviterer til en åpen dialogkonferanse om et helhetlig rekrutterings- og seleksjonsverktøy 7. oktober 2013 kl. 1300. Dalogkonferansen vil bli gjennomført på norsk. Se vedlagte invitasjon.

Kommunen rekrutterer hvert år totalt rundt 1500 nye medarbeidere. Hovedtyngden av rekrutteringene omfatter fagpersoner innen helse og omsorg, skole og barnehage, samt teknisk sektor. Rekrutteringsansvaret er delegert til våre ca 170 tjenesteledere. Vi har startet et sentralt utviklingsprosjekt med mål om økt treffsikkerhet og kvalitet i rekruttering av nye medarbeidere. Etter en gjennomgang av vår rekrutteringsprosess fra a – å, har vi identifisert viktige forbedringsområder som jobbanalyse, kandidatjakt og utvelgelse i tillegg til strategisk rekruttering. Som et svar på dette, ønsker vi å få på plass et helhetlig rekrutterings- og seleksjonsverktøy, som skal ha som primær funksjon å hjelpe våre ledere til å foreta treffsikre rekrutteringer, på en enkel og tidsbesparende måte.

Bærum kommune håper dialogkonferansen kan bidra til innovasjon og nytenkning, samt gi oss nye perspektiver i forhold til valg av samarbeidsmodell.

Dialogkonferansen vil ikke resultere i tildeling av kontrakt, men gi Bærum kommune et grunnlag for å vurdere om man evt senere skal kunngjøre en konkurranse.

I etterkant av dialogkonferansen vil Bærum kommune invitere interesserte leverandører til å ettersende utdypende materiale. Det kan også bli aktuelt å gjennomføre en-til-en møter. Informasjonen Bærum kommune mottar blir behandlet konfidensielt.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=305618.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Tilleggsdokumenter-SEP204060.zip 62 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti