Arbeidsrettet tiltak Avklaring

Hange

Läbirääkimistega menetlus
11.07.2013 18:17 (GMT+03:00)
19.08.2013 13:00 (GMT+03:00)
19.08.2013 1:00 (GMT+03:00)

Hankija

NAV Buskerud NAV Buskerud
Håvard Haakonsen Håvard Haakonsen
Postboks 1583,
3007 Drammen
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Ny utlysing etter tidligere avlyst konkurranse.

NAV Buskerud skal anskaffe tjenesten Avklaring.

NAV Buskerud forbeholder seg å inngå en rammeavtale med en leverandør for hele fylket, eller alternativt inngå en rammeavtale med en leverandør for tjenesteregionen Hallingdal, og en rammeavtale for NAVs øvrige regioner i Buskerud samlet.

Det forutsettes at tjenesten skal kunne leveres lokalt i hver av NAV Buskeruds tjenesteregioner.

Formålet med tjenesten er å utvikle begrunnede forslag til hensiktsmessige, individuelle mål og handlingsplaner i forhold til å komme i eller beholde arbeid for den enkelte henviste bruker.

Med utgangspunkt i NAVs bestilling skal tjenesten bidra til systematisk kartlegging og vurdering av den enkeltes arbeidsevne, og eventuelle ytterligere behov for bistand for å komme inn på arbeidsmarkedet, eller beholde arbeidet. Avklaring skal gi deltakerne innsikt i sine muligheter, bevisstgjøre ressurser, og styrke motivasjon i forhold til dette.

Aktuelle deltakere er personer med og uten arbeidsforhold som har behov for en mer omfattende avklaringsbistand enn den Arbeids- og velferdsetaten kan tilby.

Tjenesten skal være tilgjengelig som målrettet tiltak i NAVs arbeid med arbeidssøkere, og parallelt som særskilt tilpasset tiltak under ordningen Raskere tilbake for sykmeldte.

Avklaring er et individuelt tiltak, og forutsetter individuelt tilrettelagt og beskrevet gjennomføring der leverandørens innsatsramme for hver bruker skal utgjøre 10 timer pr uke i tillegg til brukers egenaktivitet. Det er en forutsetning at minst 5 timer av leverandørens innsatsramme pr bruker pr uke gjennomføres i en «en til en» relasjon.

Individuell avklaring kan vare i inntil 4 uker. Ved særlige behov, og etter en nærmere vurdering, kan NAV forlenge tiltaket med inntil ytterligere 4 uker, og eventuelt deretter inntil ytterligere 4 uker, inntil i alt totalt 12 uker. Innenfor gjennomføringsperioden kan avklaringsprosessen når det er formålstjenlig, bestå av korttids arbeidsutprøving i ordinært arbeidsliv, organisert og nært fulgt opp av leverandøren som en påbygging etter avtale med NAV i det enkelte tilfelle. Leverandørens innsatsramme for slik påbygging skal være 5 timer pr uke individuell innsats med vekt på praksisstedet.

NAV Buskerud ønsker også inkludert i rammeavtalen/-e mulighet for en alternativ, heltids gruppegjennomføring for 8 samtidige deltagere, med en obligatorisk ramme på 30 timer pr uke i 4 uker, bemannet med 1,5 veilederressurs.

Leverandørens nødvendige tid til administrasjon, rapportering mv. knyttet til den enkelte deltager og leveransen, kommer i tillegg til de angitte innsatsrammer.

Leverandørens tilbud må spesifisere hvilke regioner tilbudet gjelder, og hvilke kapasitet, organisering, og bemanning som kan tilbys på hvert av gjennomføringsstedene.

Det vises ellers til kravspesifikasjonen og tildelingskriteriene angitt i konkurransegrunnlaget.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=299042.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
NAV 76-13.07-Innsoking til tiltakene avklaring og oppfolging.pdf 237 KB
NAV Bu Avklaring 2013 - Del I betingelser for konkurranse (over 500).doc 175 KB
NAV Bu Avklaring 2013 - Del II Rammeavtale arbeidsrettet tiltak.doc 148 KB
NAV-Budsjettskjema.doc 63 KB
NAV-Refusjonskravskjema.doc 41 KB
Oppsummering-tilleggsdokumenter-JUL201302.txt 1 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti