Nasjonal turistveg Hardanger - Steinsdalsfossen. Rasteplass, utsiktspunkt og fossesti

Hange

Läbirääkimistega menetlus
31.05.2013 22:16 (GMT+03:00)
17.06.2013 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Statens vegvesen Region vest Statens vegvesen Region vest
Bjørn Andresen Bjørn Andresen
Askedalen 4,
6863 Leikanger
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Fv. 7 fra Steinsdalsfossen til Granvin er en del av Nasjonal turistveg Hardanger. På denne strekningen er Steinsdalsfossen en viktig attraksjon som har stort besøk i turistsesongen. Trafikksituasjonen er i dag kaotisk.

Byggetrinn 1 som skal ferdigstilles høsten 2013 vil forbedre parkerings- og toalettilbudet ved denne attraksjonen. Byggetrinn 2 omfatter opprusting av stien opp til fossen, etablering av nytt utsiktspunkt og rasteplass.

Byggetrinn 2 baserer seg på gjeldende reguleringsplan. Reguleringsområdet omrammer begge sider av fossen og deler av asfalterte flater ved kommunal veg / bruer.

Stien skal etableres i omtrent samme trase som eksisterende sti. I tillegg skal det etableres nytt rekkverk langs sti opp til utsiktspunktet. Det vil bli enkelte partier med trapper i stien.Utsiktspunktet skal bygges med atrium i betong.

Souvenirbutikk vest for fossen skal fjernes av annen entreprise før arbeidet tar til. Det skal etablereres parkanlegg med rasteplass på tomta til denne bygningen. Arbeid ellers er asfaltering av lokalveg ved rasteplassen og ved starten av sti til fossen, skilting og tilrettelegging for belysning av fossen.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=296205.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti