Teknisk dialog vedr. EU-udbud på forbrugsartikler

Hange

01 - Eelteade
15.04.2013 14:51 (GMT+03:00)
22.05.2013 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Herning Kommune Herning Kommune
Anne-Merete Gier Merete Gier
Torvet 5
7400 Herning
Taani
29189919

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Herning, Silkeborg, Ikast-Brande, Esbjerg, Holstebro, Lemvig og Randers Kommuner forbereder pt. udbud på forbrugsartikler. Tovholder for udbuddet er Herning Kommune og vicetovholder er Esbjerg Kommune. 

Udbuddet vedrører følgende områder: 

1.    Bespisningsemballge

2.    Engangsartikler

3.    Aftørringspapir

4.    Sæbe- og sæbesystemer

 Udbuddet forventes gennemført i efteråret 2013 med forventet kontraktstart den 1. maj 2014. Udbuddets samlede omfang, indhold og udformning er endnu ikke fastlagt.  

Udbyder ønsker at invitere til teknisk dialog, jf. udbudsdirektivets bilag 1, betragtning 8, der har følgende ordlyd: "Inden de ordregivende myndigheder indleder en udbudsprocedure, kan de ved hjælp af en >>teknisk dialog<< søge eller modtage rådgivning, der kan benyttes til at udarbejde udbudsbetingelserne, dog forudsat at en sådan rådgivning ikke har til følge, at konkurrence forhindres." Hensigten er, at den tekniske dialog skal bidrage til en attraktiv kontrakt for såvel leverandør som kommune. Formålet med denne vejledende forhåndsmeddelelse er at invitere interesserede leverandører på markedet til at komme med bidrag til den tekniske afklaring.  

Der opfordres til, at den skriftlige ansøgning om deltagelse i teknisk dialog fremsendes til kontaktadresse (e-mail – okiag@herning.dk), senest d. 25. april 2013 kl. 12:00 af hensyn til den planlagte tidsplan for hele processen. Såfremt ansøgning modtages efter fristen afholdes der kun teknisk dialogmøde, såfremt det er muligt. Ellers opfordres der til, at kommentarer til offentliggjort dagsorden fremsendes skriftligt til ovennævnte e-mail kontaktadresse. 

Udbyder vil inden udgangen af uge 17 sende invitationer. Udbyder kan grundet knappe ressourcer være nødsaget til at begrænse antallet af deltagere ud fra virksomhedens størrelse med det udgangspunkt, at der kan blive foretaget et repræsentativt udsnit af små, mellemstore og store virksomheder. Ansøgerne bedes derfor vedlægge en kort beskrivelse af virksomhedens størrelse med oplysning om omsætningen indenfor det pågældende udbudsområde for det seneste afsluttede regnskabsår.  

Den tekniske dialog gennemføres som individuelle dialogmøder. Alle møder afholdes, indenfor de enkelte områder, på enslydende dagsorden og baggrundsmateriale. Dagsordner, vedlagt materiale samt referater vil blive offentliggjort på Herning Kommunes hjemmeside. 

Dialogmøderne afholdes i Herning den 2. maj, 6. maj, 8. maj og 13. maj 2013. Ansøger bedes tilkendegive i ansøgningen hvilke datoer der foretrækkes, og tovholder og vicetovholder vil forsøge at planlægge møderne derefter.  

Det bemærkes at deltagelse i teknisk dialog ikke er en forudsætning for at afgive tilbud på området. 
Dagsordensoplæg, kravsspecifikationer, tilbudsliste og kontrakt til dialogen kan findes her: http://www.herning.dk/Erhverv/Kommunen%20som%20kunde/Udbud/Teknisk%20dialog%20af%20forbrugsartikler.aspx

 

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti