12163 Statens Kartverk K401 Elkraftanlegg

Hange

Avatud menetlus
30.11.2012 14:43 (GMT+02:00)
25.01.2013 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

Statsbygg Hovedkontor Statsbygg Hovedkontor
Erik Paulsrud Erik Paulsrud
Biskop Gunnerusgt. 6, Postboks 8106 Dep
0032 Oslo
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Statens Kartverk sine kontorlokaler ligger på Hvervenmoen, Hønefoss og ble ferdigstilt i 1980. Dette prosjektet omfatter rehabilitering av B blokk (ca.7650m2). Bygget utgjør en sentral del av bygningsmassen til Statens Kartverk. Følgende hovedtiltak skal gjennomføres i prosjektet.

•Etablering av nytt teknisk rom på tak mot nord og ombygging av eksisterende teknisk rom

•Etablering av tidsriktig og fleksibelt ventilasjonsanlegg, mengdestyrt

•Etablering av tidsriktig og fleksibelt kjøleanlegg, mengdestyrt

•Ombygging av varmeanlegget

•Tilknytning til fremlagt fjernvarme/fjernkjøleanlegg

•Oppgradering av elektriske anlegg (svakstrøm/sterkstrøm) herunder nye stigere, føringsveier, underfordelinger, kursopplegg, spredenett, etc.

•Tilpasning av eksisterende SD-anlegg, nye tavler i ventilasjonsrommene, undersentraler for lokalstyring. Automatikkutstyr for styring av varme, ventilasjon, kjøleanlegg og lysanlegg, med tilstedeværelsesfølere.

•Nødvendige bygningstekniske arbeider for fremføring av tekniske anlegg.

•Utskifting av vindusglass og installasjon av solavskjerming.

•Riving av eksisterende skillevegger i kontorareal. Etablering av fleksible kontorskillevegger med gjennomgående gulvbelegg, maling av alle flater. Glassvegger etableres mot korridor.

•Riving av vaktmesterbolig og etablering av 70 parkeringsplasser med utelysanlegg.

Byggets eksteriør, trapperom og parkmessige arealer rundt bygget er fredet i verneklasse 1.

B-blokk er delt i nordfløy og sydfløy. Arbeider skal først utføres i nordfløy deretter i sydfløy. Brukerne i sydfløy vil beholde sine arbeidsplasser og brukerne i nordfløy vil flytte til eksterne lokaler/brakkerigg når det utføres rehabiliteringsarbeider i nordfløy. Brukerne i nordfløy vil flytte tilbake til rehabiliterte lokaler når disse er ferdigstilt, og brukerne i sydfløy vil flytte til eksterne lokaler/brakkerigg når det utføres rehabiliteringsarbeider i sydfløy. Ved ferdigstillelse av arbeider i sydfløy skal bruker flytte inn i rehabiliterte lokaler. Prøvedrifts-perioden avholdes når både sydfløy og nordfløy er ferdig rehabilitert og bruker har flyttet tilbake til bygget.

Datasentral i 2 etasje sydfløy skal være i kontinuerlig drift i hele byggeperioden. Bruker skal også ha tilgang til enkelte arkivrom i ombyggingsarealet i hele byggepriodene.

I forbindelse med gjennomføring av prosjektet vil Statsbygg engasjere et byggelederteam som får ansvaret for å følge opp entreprenørene samt koordinere arbeider på byggeplass. Byggelederteam vil bestå av hovedbyggeleder (bygg) og 2 stk tekniske byggeledere (VVS/elektro).

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=274850.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Tilbudsinvitasjon-K401.pdf 1,06 MB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti