IINR 1200 Hovedbanktjenester

Hange

Avatud menetlus
27.07.2012 16:07 (GMT+03:00)

Hankija

Interkommunal innkjøpsordning Nedre Romerike Interkommunal innkjøpsordning Nedre Romerike
Tanja Huse-Fagerlie Tanja Huse-Fagerlie
c/o Sørum Kommune, Postboks 113
1921 Sørumsand
Norra

Eesmärk

Oppdragsgiver skal gjennom valg av leverandør for hovedbanktjenester understøtte effektiv drift når det gjelder banktjenester i form av optimal betalingsformidling, likviditetsstyring, driftskreditt, effektive kommunikasjonsløsninger, kontanthåndtering og øvrige daglig banktjenester. I tillegg skal avtalen gi Oppdragsgiver mulighet til finansiering av investeringer og plassering av overskuddslikviditet. Oppdragsgiver skal ha tilgang til rådgivning i forhold til marked, finansieringsløsninger og plasseringsalternativer fra valgte Leverandør.

Oppdragsgiver skal ha et kontoholdssystem med en hovedkonto (konsernkonto) og underkonti etter Oppdragsgivers ønske. Konsernkontosystemet skal ha en hovedkonto som viser Oppdragsgivers nettoposisjon mot banken. I tillegg skal det opprettes underkonti både for innskudd og kassakreditter etter Oppdragsgivers behov. Konsernkontosystemet skal også være et styrings- og informasjonsverktøy for Oppdragsgivers behov for likviditetsoversikter og planlegging.

Beregningsgrunnlaget for Oppdragsgivers rente skal være saldo på hovedkontoen til enhver tid som skal vise det totale nettoforhold mellom Oppdragsgiver og Leverandør – dvs. de samlede innskudd fratrukket samlede trekk/kreditter.

Viser forøvrig til konkurransegrunnlaget m/vedlegg.



Kontraktstildeling
Tittel: IINR 1200 Hovedbanktjenester
Dato for kontraktstildeling: 17-06-2012
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Dnb Nor Bank Asa, Ab, D3, 0021 Oslo, NO.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti