Kutsu markkinavuoropuheluun / Leasingautopalvelut Joensuun kaupungille

Hange

20.09.2024 13:35 (GMT+03:00)
07.10.2024 12:00 (GMT+03:00)

Hankija

Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki
Pohjois-Karjalan hankintatoimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Tuomas Vepsä Tuomas Vepsä
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu
Finland
0242746-2

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS EIKÄ TARJOUSPYYNTÖ, VAAN KUTSU MARKKINAVUOROPUHELUUN / TIETOPYYNTÖ.

Kutsu Markkinavuoropuheluun.

Pohjois-Karjalan hankintatoimi järjestää yhteisen ja kaikille avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden Joensuun kaupungin tulevasta ajoneuvojen leasingpalveluiden hankinnasta.

Joensuun kaupungin on tarkoitus hankkia noin 70 henkilö- ja pakettiautoa vuoden 2026 aikana. Ajoneuvot hankitaan huoltoleasingpalveluna. Pääsääntöisesti hankittavat ajoneuvot tulevat olemaan täyssähköisiä.

Tällä hetkellä kilpailutusvaihtoehtoja on kolme:

1.Valitaan yksi leasingpalvelun tarjoaja, jonka kautta tilataan halutut ajoneuvot leasingrahoituksella. Toimittajan tulee pystyä tarjoamaan huoltoleasingilla kaikkia Suomeen maahantuotavia sekä pakettiauto- että henkilöautomerkkejä ja -malleja. Tilaaja valitsee ja vertailee haluamansa ajoneuvot palveluntarjoajan kanssa ilman erillistä kilpailutusta. Valittu toimittaja hankkii autot omien palvelukanaviensa kautta.

2. Hankittavat ajoneuvot kilpailutetaan pienemmissä erissä, esim. 5-10 kpl, tarpeen mukaan. Kilpailutettavat ajoneuvot määritellään kriteerein ja tarjousvertailu tehdään leasinghinnan perusteella. Tämä vaihtoehto tarkoittaa siis useita erillisiä kilpailutuksia, joihin jokaiseen voi tulla eri toimittaja. Jokaisessa erillisessä kilpailutuksessa ajoneuvot kilpailutetaan siten, että tarjoaja tarjoaa sekä ajoneuvot että huoltoleasingpalvelut niihin. Yksittäisten ajoneuvojen hankinta toteutetaan puitejärjestelyn etusijajärjestyksen mukaisesti.

3. Ajoneuvoille kilpailutetaan vain huoltoleasingrahoituksen tarjoaja, ja kaikki hankittavat ajoneuvot kilpailutetaan erikseen. Ajoneuvot kilpailutetaan pienemmissä erissä tarpeen mukaan ja vertailu suoritetaan hankintahinnan perusteella ja kriteereillä määritellään tarvittavat vaatimukset. Tämän jälkeen valittu leasingrahoittaja tekee ajoneuvoille halutut leasingsopimukset, ts. tilaaja hankkii ajoneuvot itse ja vain huoltoleasingpalvelu tulee kilpailussa valittavalta toimijalta.

Markkinavuoropuhelutilaisuudessa esitellään tulevan hankinnan tarkoitus ja tavoitteet sekä yleisesti hankintaprosessi aikatauluineen. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja ehdotuksia. Asioita, joihin toivotaan kommentteja/ehdotuksia (niin tietopyyntöön vastaamalla kuin itse) tilaisuudessa ovat mm. seuraavia:

- Hankintamenettely; avoin tarjouspyyntö vai neuvottelumenettely?

- Tarjoajien näkemyksiä valintaperusteisiin (hinta/laatu, ml. pisteiden jakautuminen)

- Tarjoajien mahdolliset aiemmat hyvät/huonot kokemukset vastaavasta kilpailutusprosessista tai sopimuskaudesta?

- Riittävä referenssivaatimustaso?

- Palvelujen ehdotettu sisältö?

- Muuta?

Yhteinen markkinavuoropuhelutilaisuus pidetään

Tiistaina 8.10.2024 klo 12.00 - 14.00.

Yhteiseen tilaisuuteen pyydämme ilmoittautumaan 7.10.2024 klo 12.00 mennessä lähettämällä vahvistuksen tilaisuuteen osallistumisesta osoitteeseen hankinta@jns.fi. Tilaaja vahvistaa tilaisuuteen osallistumisen osallistumishalukkuutensa ilmoittaneille. Tilaisuus tullaan järjestämään Microsoft Teams -työkalua hyödyntäen. Lähetämme kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille erillisen kutsun Teams -kokoukseen.

Voi varata myös kahdenkeskisen keskusteluajan tilaajan edustajien kanssa. Kahdenkeskiset keskustelut ovat maks. 30 min per taho ja ne pidetään yleisen tilaisuuden jälkeen (klo 14-16). Näihin voit varata keskusteluajan ilmoittamalla Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa sähköpostiosoitteen, jonne kutsu lähetetään tai laittamalla sähköpostiviestin osallistumisesta hankinta@jns.fi -osoitteeseen.

Voit myös kommentoida tai esittää huomioita ko. hankintakokonaisuudesta lataamalla liitteen Hankinnan kohteen kriteerit -kohtaan tai lähettämällä sähköpostia hankinta@jsn.fi -osoitteeseen.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
TarjouspyyntoRaportti527426.pdf 213 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti