Totalentreprise for etablering av erstatningsmodulboliger, Thulstrups gate 4

Hange

Avatud menetlus
08.07.2024 14:50 (GMT+03:00)
21.08.2024 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Oslo kommune v/ Boligbygg Oslo KF Oslo kommune v/ Boligbygg Oslo KF
Andrea Knapstad
Postboks 1192 Sentrum
0107 Oslo
Norra
974780747

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Det skal utføres omfattende bygningsmessige arbeider på gamle Deichmanske Bibliotek på Fredensborg i Oslo. I nabobebyggelsen til biblioteket er det kommunale boliger for personer som sliter med rus og psykiatri. Disse beboerne må skjermes for støyen ombyggingen medfører og må derfor flyttes ut i byggeperioden. Boligbygg har derfor fått i oppdrag av Oslo kommune å etablere midlertidige boliger for disse beboerne i Thulstrups gate 4. For å løse dette oppdraget ønsker Boligbygg å etablere midlertidige boliger i prefabrikkerte boligmoduler. Boligmodulene må få påmontert valmete takkonstruksjoner for å tilpasses omkringliggende bebyggelse. Boligmoduler skal prosjekteres i henhold til kravene i TEK17 og prefabrikkeres på fabrikk. Det er gjennomført anskaffelse for fase 1 av prosjektet, som består av riving av eksisterende bygg på Thulstrups gate 4.

Oppdraget til entreprenør/modulprodusent innebærer produksjon av boligmoduler i henhold til anbudsunderlag, frakt og sammensetning av komplett modulbygg på eiendommen. Modulene skal være demonterbare og skal ved enkle grep kunne flyttes til annen lokasjon. I tillegg til boligmodulene, skal det også leveres et frittstående modulbygg for teknisk rom og boder. Oppdraget skal prosjekteres av entreprenøren.

Prosjektet på Thulstrupsgate 4 omhandler etablering av 4 separerte bygninger med to etasjer. De første tre bygninger inneholder 4 leiligheter hver, hvor av leilighetene på bakkenivå tilpasses for HC. Entreprenør skal etablere infrastruktur for vann og avløp samt strøm. Det skal etableres nye fundamenter for modulbyggene.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti