Ajoneuvot

Hange

Piiratud menetlus
05.06.2024 11:04 (GMT+03:00)
31.07.2030 16:00 (GMT+03:00)

Hankija

Kuntien Hankintapalvelut Kuha Oy Kuntien Hankintapalvelut Kuha Oy
Mervi Haataja Mervi Haataja
Suupantie 2
33960 Pirkkala
Finland
2397232-0

Hanke lühikirjeldus

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy (jäljempänä Hankintayksikkö) perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä DPS) ajoneuvoista. Hankinnassa mukana olevia tilaajia ovat Kangasalan, Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungit sekä Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kunnat (jäljempänä Kehyskunnat). Tilaajia voivat olla myös edellä mainittujen kaupunkien ja kuntien tytäryhteisöt.

Hankinnan kohteena ovat polttomoottori ja sähkökäyttöiset (tai näiden yhdistelmä PHEV):

- henkilöautot

- pienet pakettiautot

- keskisuuret pakettiautot

- suuret pakettiautot

- lava-autot (alustamallit)

- pick-up autot

DPS:n sisäisissä kilpailutuksissa määritellään tarkemmin kulloinkin kilpailutettavien ajoneuvojen yksityiskohtaiset ominaisuudet.

Hankintayksikkö hyväksyy järjestelmään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet Ehdokkaat, jotka täyttävät Ehdokkaille asetetut soveltuvuusvaatimukset. Hankinnat tehdään DPS:n sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. DPS:n suunniteltu aloitusajankohta on 1.8.2024 ja ensimmäiset hankinnat on suunniteltu toteutettavaksi vuonna 2024.

Järjestelmään voi hakeutua Ehdokkaaksi koko DPS:n voimassaoloajan. Järjestelmään hakeutuminen ei tarkoita suoraan osallistumista kilpailutettaviin hankintoihin, vaan Ehdokkaan tulee hyväksymisen jälkeen erikseen jättää tarjous avattaviin DPS:n Sisäisiin kilpailutuksiin.

Hankintasopimuskohtaiset vaatimukset, kuvaukset ja muut asiakirjat ovat nähtävillä Sisäisen kilpailutuksen avaushetkellä DPS:ään hyväksytyille Ehdokkaille.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Ajoneuvot.pdf 258 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti