KONTRAKT OM VEDLIGEHOLD OG VIDEREUDVIKLING AF FOLKEBIBLIOTEKERNES CMS

Hange

02 - Contract notice
Piiratud menetlus
26.09.2023 21:59 (GMT+03:00)
27.06.2023 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Det Digitale Folkebibliotek Det Digitale Folkebibliotek
Iben Toudal Madsen
Nyropsgade 3
1602 København V
Taani
41344121

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Kontrakten omfatter en overtagelse af vedligeholdelsesansvaret af ordregivers CMS fra ordregivers nuværende leverandør og efterfølgende videreudvikling heraf. I tillæg hertil omfatter kontrakten udvikling af to indledende udviklingsforløb.

Kontrakten omfatter en overtagelse af vedligeholdelsesansvaret af ordregivers CMS (Systemet, se også bilag 0 for definition) fra ordregivers nuværende leverandør og efterfølgende videreudvikling heraf. I tillæg hertil omfatter kontrakten gennemførelse af to indledende udviklingsforløb;

-Biblioteksformidling, som implementerer den sidste funktionalitet før ordregivers nye CMS er klar til at blive ibrugtaget af folkebibliotekerne

-Børneprojektet, der etablerer separat webløsning baseret på samme System

Efterfølgende videreudvikling leveres og sættes i produktion på baggrund af Udviklingsforløb, der gennemføres som agile udviklingsprocesser.

Kildekoden, der udgør grundlaget for Systemet, er baseret på Open Source og er tilgængelig via GitHub. Der henvises til Kontraktens bilag 2 for en nærmere information om kildekode og dokumentation og leverandørens adgang hertil forud for afgivelse af tilbud.

Kontrakten har således til formål at understøtte et tæt samarbejde mellem ordregiver og den kommende leverandør, der sikrer en effektiv anvendelse af ordregivers investeringer med henblik på at opfylde de forretningsmæssige behov som er afspejlet i kontraktens krav til de første udviklingsprocesser og herefter løbende i kontraktperioden.

Kontrakten løber otte år.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti