Nærvarme, Svinninge og Gislinge

Hange

02 - Contract notice
Avatud menetlus
19.09.2023 19:19 (GMT+03:00)
11.03.2023 0:59 (GMT+02:00)

Hankija

Holbæk Kommune Holbæk Kommune
Claus Lundegaard
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Taani

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Udbuddet vedrører levering af nærvarme for en aftalt periode på en række af Holbæk lokationer i Svinninge og Gislinge området. Lokationer spænder lige fra skoler og haller til ældreboliger med forskellige varme behov. For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de krav, ydelserne skal opfylde, henvises til kravspecifikationen (bilag 2) og underbilag samt tilbudslisten (bilag 3), samt eventuelle rettelser og besvarelse af spørgsmål.

Oplyste værdi i afsnit II.1.5 Anslået værdi er ordregiver projektering baseret på visse usikkerheder og derfor ikke garanteret værdi.

Udbuddet vedrører levering af nærvarme for en aftalt periode på en række af Holbæk lokationer i Svinninge og Gislinge området. Lokationer spænder lige fra skoler og haller til ældreboliger med forskellige varme behov. For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de krav, ydelserne skal opfylde, henvises til udbudsmaterialet herunder kravspecifikationen (bilag 2) og underbilag samt tilbudslisten (bilag 3), samt eventuelle rettelser og besvarelse af spørgsmål.

.

Tilbudsgiver skal inden frist jf. tidsplanen i udbudsbetingelserne afsnit 4 give besked om, tilbudsgiver ønsker at deltage i besigtigelsen. På baggrund af indmeldinger udarbejdes en plan for besigtigelsen og tidspunkter oplyses.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti