Taitajankatu 4 raskaan kaluston korjaamohalli, laajennus

Hange

Avatud menetlus
15.06.2023 16:09 (GMT+03:00)
13.07.2023 12:00 (GMT+03:00)

Hankija

Salon seudun koulutuskuntayhtymä Salon seudun koulutuskuntayhtymä
Marko Mäkelä Marko Mäkelä
Taitajankatu 6
24240 Salo
Finland
0139545-4

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Korjaamorakennuksen laajennus: kokonaisurakka.

Rakennusta laajennetaan yhdellä, noin 8 x 29m hallilla. Tarkemmat mitat löytyvät suunnitelmista.
Rakennuksen vanha lumenpudotusteline puretaan ja siirretään uuden laajennuksen kylkeen.
Pesuhallin seinään (vanha ulkoseinä) puhkaistaan oviaukko uuteen laajennukseen.
Tekniset järjestelmät (paineilma, jäteöljy, jäteglykoli, sähkö, automaatio, sprinkleri, paloilmoitin, vesi- ja viemäriverkostot, ym.) liitetään vanhaan runkoon. Ilmanvaihdolle uuteen tilaan rakennetaan oma IV-kone ja -putkisto.
Osaan hallin lattiaa rakennetaan ns. "huoltomonttu" ja siihen jarrudynamometri ja välystentestauslaite. Hallin kattoon tulee pakokaasunpoistojärjestelmä (nämä laitteet toimitetaan tilaajan hankkimina ja urakoitsija vastaa niiden asennuksesta).

Kokonaisurakkahintaan kuuluvat kaikki suunnitelmien ja tarjouspyyntöasiakirjojen sisältämät työt ja materiaalit täysin valmiiksi tehtynä. Tarjoaja antaa lisäksi tuntihinnat eri ammattiryhmille mahdollisia lisä- ja muutostöitä varten ja niiden osuus huomioidaan tarjousten vertailuhinnassa.


Salon seudun koulutuskuntayhtymä pyytää tarjouksia Taitajankatu 4 korjaamorakennuksen laajennuksesta tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti täysin valmiiksi rakennettuna. Urakkamuotona on kokonaisurakka avaimet käteen periaatteella.

Urakka sisältää vanhojen rakenteiden ja laitteiden purkutyöt vaadittavassa laajuudessa, purkujätteiden asianmukaisen kierrätyksen sekä uusien rakenteiden ja materiaalien toimitukset ja asennukset täysin valmiiksi saatettuna.

Urakoitsija toimii hankkeen pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana, joka vastaa YSE 1998 3§ mukaisista työmaapalveluista sekä työmaan johtovelvollisuuksista. Mahdollisten aliurakoitsijoiden töistä pääurakoitsija vastaa kuin omistaan.

Sopimus laaditaan tarjouspyynnön liitteenä olevalle sopimusluonnokselle ja tarjoaja hyväksyy sopimusluonnoksen tarjouksen jättäessä. Sopimuksen alaisissa töissä noudatetaan rakennusalan yleisiä sopimusehtoja YSE 1998 (RT 16-10660), jollei laskenta-asiakirjoissa tai suunnitelmissa muuta mainita. Sopimus syntyy vasta, kun sopimus on allekirjoitettu.

Tarjous ja siihen liittyvät asiakirjat sekä tarjouksen hyväksymisen jälkeen syntyvät asiakirjat laaditaan suomen kielellä tarjouspyynnön mukaisessa järjestyksessä. Kaikkiin tarjouspyynnön tarkoittamiin urakkoihin liittyvissä asioissa tai yhteydenpidossa käytetään suomen kieltä. Työmaan kielenä tulee olemaan suomen kieli. Mahdollisissa erimielisyyksissä noudatetaan Suomen lakia.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Taitajankatu 4 raskaan kaluston korjaamohalli, laajennus.pdf 704 KB
Taitajankatu 4 raskaan kaluston korjaamohalli, laajennus.zip 36,74 MB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti