Hanke lühikirjeldus
Rigspolitiet forventer at gennemføre et EU-udbud om en rammeaftale om levering af search- og rekrutteringsydelser. Som led i forberedelsen af det kommende udbud ønsker Rigspolitiet indsigt i markedet for search- og rekrutteringsydelser og de metoder, som leverandører anvender til at understøtte levering af search- og rekrutteringsydelser. Rigspolitiet ønsker desuden at modtage input til, hvorledes ydelserne meningsfuldt kan beskrives og afgrænses, samt hvordan der kan etableres en gensidig attraktiv incitamentsstruktur for en kommende rammeaftale.
I et arbejdsmarked med høj beskæftigelse, er Rigspolitiet udfordret af at tiltrække og finde de rette kandidater til særlige stillinger i Rigspolitiet. Rigspolitiet ønsker derfor at indgå en rammeaftale om search- og rekrutteringsydelser.
Rigspolitiet har behov for at kunne agere agilt i forhold til de rekrutteringsbehov, der er i organisationen.
Rigspolitiet kan have behov for search og hermed beslægtede ydelser, når der skal ansættes topchefer, chefer og specialister, herunder IT specialister. Ved sådanne rekrutteringer kan der være behov for at rekrutteringen understøttes af et eksternt konsulentbureau, der er specialiseret i search. Rigspolitiet forventer at indgå en rammeaftale om search, som er opdelt i to delaftaler hhv. delaftale 1 for topchefer, chefer og specialister (undtaget IT specialister) og delaftale 2 for IT specialister. Rigspolitiet forventer, at kerneydelsen, som skal leveres under en kommende rammeaftale, er selve search-ydelsen. Dog forven-ter Rigspolitiet, at en kommende rammeaftale også vil give Rigspolitiet mulighed for at tilkøbe en række beslægtede rekrutteringsydelser, herunder fx bistand til forberedelse og gennemførelse af samtaler med kandidater. En del af formålet med nærværende markedsdialog er dog at afdække det nærmere anvendelsesområde for de øvrige rekrutteringsydelser.