GNSS-vastaanotin ja maastotietokone / Lieksan kaupunki

Hange

Avatud menetlus
22.02.2023 15:40 (GMT+02:00)
08.03.2023 14:00 (GMT+02:00)

Hankija

Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki
Tuomas Vepsä Tuomas Vepsä
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu
Finland
0242746-2

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Pohjois-Karjalan hankintatoimi pyytää antamaan tarjouksen Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitokselle GNSS-vastaanottimesta ja maastotietokoneesta. Tarjouspyynnön mukaisia mittalaitteita tullaan käyttämään paikkatiedon keräämiseen, kunnallisteknisiin mittauksiin sekä muihin kartoitusmittauksiin. Tarjoukseen on liitettävä laitteiden käyttöön tarvittavat varusteet ja ohjelmat. Mittalaitteita tulee voida käyttää yhdistelmälaitteena tai erillisinä laitteina.

Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä. Hankintaprosessi on kokonaisuudessaan suomenkielinen.

Tavaran/laitteen tulee täyttää Euroopan unionin suoraan velvoittavien säädösten, Suomen lakien ja asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset mm. rakenteen, varusteiden, työ- ja paloturvallisuuden sekä sähköturvallisuuden osalta.
Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos pyytää tarjousta GNSS-vastaanottimesta ja maastotietokoneesta. Tarjouspyynnön mukaisia mittalaitteita tullaan käyttämään paikkatiedon keräämiseen, kunnallisteknisiin mittauksiin sekä muihin kartoitusmittauksiin. Tarjoukseen on liitettävä laitteiden käyttöön tarvittavat varusteet ja ohjelmat. Mittalaitteita tulee voida käyttää yhdistelmälaitteena tai erillisinä laitteina.

Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitoksella on tällä hetkellä käytössä Trimble R10 GNSS-laite, Trimblen T10 maastotietokone (tabletti) ja TCU3-maastotallennin, joista tarjoajan tulee antaa ostotarjous.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
GNSS-vastaanotin ja maastotietokone.pdf 934 KB
GNSS-vastaanotin ja maastotietokone.zip 2,20 MB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti