Intraoraaliskanneri-järjestelmä hammashuoltoon

Hange

Avatud menetlus
12.10.2022 15:01 (GMT+03:00)
21.10.2022 10:00 (GMT+03:00)

Hankija

Sansia Oy Sansia Oy
Milla Seijamaa Milla Seijamaa
PL 2000, Viestikatu 3
70600 Kuopio
Finland
2364760-8

Tender is cancelled

Hanke lühikirjeldus

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle hankitaan intraoraaliskanneri-järjestelmät Kuopion ja Siilinjärven suun terveydenhuoltoon vuokrausperiaatteella tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjouspyynnön mukainen kokonaisuus ei siirry Tilaajan omistukseen, vaan tämä maksaa ainoastaan kuukausivuokraa kokonaisuudesta Toimittajalle.

Toimittaja huolehtii, että Tilaajalla on käytössään koko sopimuskauden ajan ehjät, toimivat ja käyttötarkoitukseensa soveltuvat intraoraaliskanneri-järjestelmät. Toimittaja vastaa laitteiden huollosta, korjauksista, varaosista, vakuutuksesta, huoltoon liittyvistä kuljetuksista, varalaitteista, laitteiden tarvittavista päivityksistä, sekä muista mahdollisista huolto-/korjaustoiminnasta aiheutuvista kuluista sopimuskauden ajan. Sopimuksen ajaksi on Toimittajan annettava kalibrointilaite Tilaajan käyttöön veloituksetta. Sopimusaika kolme (3) vuotta 1.1.2023-31.12.2025, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Sopimus alkaa, kun sopimus on allekirjoitettu.

Pohjois-Savon HVA:n alueella intraoraaliskanneri -järjestelmää tullaan käyttämään oikomishoidossa olevien lasten ja nuorten purennan skannaukseen (dokumentointi), purennan ja hammaskaarten tilasuhteiden analysointiin sekä oikomishoidon
suunnitteluun ja hoitotuloksen arviointiin perusterveydenhuollossa. Laitetta käytetään myös skannaamiseen laboratoriovalmisteisten oikomiskojeiden, uniapneakiskojen, purentakiskojen ja proteettisten rakenteiden valmistusta varten. Hankinnan kohdetta tulevat käyttämään PSHVA:n sisäiset oikomishoitoa suorittavat henkilöt; erikoishammaslääkärit, erikoistuvat hammaslääkärit, oikomiseen perehtyneet hammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat sekä uniapneakiskoja, purentakiskoja ja proteettista hoitoa tekevät hammaslääkärit..


Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Intraoraaliskanneri-järjestelmä hammashuoltoon.pdf 451 KB
Intraoraaliskanneri-järjestelmä hammashuoltoon.zip 1,03 MB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti