Oittaan uimarannan pukutilat, kokonaisurakka

Hange

Avatud menetlus
21.04.2022 16:20 (GMT+03:00)
31.05.2022 12:00 (GMT+03:00)

Hankija

Espoon kaupunki Tilapalvelut-liikelaitos Espoon kaupunki Tilapalvelut-liikelaitos
PL 6200
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Espoon kaupunki Tilapalvelut-liikelaitos (myöhemmin Tilaaja) pyytää tarjouksia Oittaan uimarannan pukutilat hankkeen kokonaisurakasta. Tarkempi kuvaus hankinnasta on tarjouspyynnön liitteellä rakennusselostus (kaupalliset asiakirjat).

TUTUSTUMISKÄYNTI:

Tilaaja edellyttää Tarjoajan osallistuvan tilaajan järjestämälle pakolliselle tutustumiskäynnille ennen tarjoamista. Pakollinen tutustumiskäynti järjestetään 12.5. ja 13.5.2022 klo 13-14 sekä 16.5. klo 9-10. Oittaan uimaranta, Kunnarlantie 33-39, 02740 ESPOO. Tilaaja hylkää tarjouksen, mikäli tarjoaja ei ole tutustunut kohteeseen Tilaajan järjestämällä tutustumiskäynnillä.

Tutustumiskäynnille tulee ilmoittautua etukäteen, 10.5.2022 klo 15 mennessä. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse
elli-maija.ervasti@espoo.fi. Mikäli ilmoittautumisia ei tule määräaikaan mennessä, varaa Tilaaja oikeuden siirtää tutustumiskäyntiä, mistä ilmoitetaan erikseen Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa.

Tutustumiskäynnillä noudatetaan voimassa olevaa koronaohjeistusta. Kohteella liikuttaessa kasvomaskin käyttö on pakollinen.

Tilaaja tulee valitsemaan kilpailutuksen perusteella toimittajan.

Tilaaja ei sitoudu ilmoitettuihin hankintamääriin.
Kyseessä on uudisrakennus, joka toteutetaan kokonaisurakkana. Kilpailutus tehdään avoimella menettelytavalla.

Pukutilarakennus sijaitsee Oittaan ulkoilualueella Bodominjärven eteläpäässä olevalla uimarannalla. Rakennus palvelee uimarannan, Angry Birds -puiston, pelikentän sekä luonto- ja lenkkipolkujen kävijöitä. Rakennuksessa on lämpimät wc-tilat sekä siivous- ja tekniset tilat (yhteensä noin 50 hym2) sekä kesäkäytössä olevat lämmittämättömät pukuhuoneet, ensiapu– ja valvomotilat (yhteensä n.69,5 hym2). Lisäksi rakennukseen liittyy jäte- ja varastokatos. Kokonaisala on n. 158 br-2.

Tontilla sijaitsee myös vanha Oittaan kartanon päärakennus, aitta sekä navettarakennus, jossa toimii Ulkoilukeskus. Rannalla on myöhemmin rakennettu esteetön wc- ja pukutilarakennus. Tontilla tehdään uudisrakentamisen tarvitsemat aluetyöt ja sekä istutusten parannustyöt. Rakennuksen ympärillä oleva maasto ja kulkuväylät muotoillaan tarpeellisilta osin. Wc- /lastenhoitotilat lämmitetään ilmalämpöpumpuilla ja sähkötoimisella lattialämmityksellä sekä varustetaan koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Kylmät huonetilat varustetaan koneellisella poistolla ja korvausilmaventtiileillä.

Olemassa oleva monitoimiareena siirretään uuteen sijoituspaikkaansa tontilla. Siirto ja siihen liittyvät asiakirjoissa esitetyt työt sisältyvät urakkaan ja siitä pyydetään erillishinta.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti