SSKKY/6/02.08.01/2022: Tekniikan alan käsi- ja sähkötyökalut sekä pientarvikkeet 2022-2023 (optio 2024-2025)

Hange

Avatud menetlus
23.02.2022 15:59 (GMT+02:00)
09.03.2022 12:00 (GMT+02:00)

Hankija

Salon seudun koulutuskuntayhtymä Salon seudun koulutuskuntayhtymä
Marko Mäkelä Marko Mäkelä
Taitajankatu 6
24240 Salo
Finland
0139545-4

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Salon seudun koulutuskuntayhtymä pyytää tarjouksia tekniikan alan käsi- ja sähkötyökaluista sekä pientarvikkeista.
Tarjottavien tuotteiden tulee täyttää tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainitut vähimmäisvaatimukset ja tarjottujen tuotteiden tulee olla laatuluokitukseltaan ammattikäyttöön tarkoitettuja.

Hankinnasta tehdään yksi hankintapäätös. Hankintasopimus tehdään jokaisesta osa-alueesta kolmen (3) toimittajan kanssa: ensisijainen toimittaja sekä kaksi (2) varatoimittajaa.

Tarjoaja voi harkintansa ja tuotevalikoimansa mukaan antaa tarjouksen yhdestä tai usammasta osa-alueesta:
- Käsityökalut
- Sähkötyökalut
- Pientarvikkeet

Tarjouspyynnössä esitetyt tuotteet ovat esimerkkejä hankittavista tuotteista ja tarjouspyynnössä esitetyt hinnat pyydetään hintavertailua varten. Tuotteille esitetyt minimivaatimukset on esitetty liitteessä "Tarjouslomake" (excel). Tarjouslomake on täytettävä ja liitettävä tarjouksen mukaan. Tarjoajan tulee tarjota osa-alueen kaikki pyydetyt tuotteet. Jos vastaavaa tuotetta ei löydy Tarjoajan valikoimasta, voi tarjota laadukkaampaa tuotetta. Tarjouslomakkeella esitetyt hankintamäärät ovat arvioita vuosiostoista, eikä sopimus muodosta tilaajalle määräostovelvoitetta tai palveluntuottajalle yksinoikeutta toimittaa tuotteita tai tuottaa palvelua. Tilaaja tilaa tuotteita tarpeeseensa eikä sitoudu ilmoitettuihin määriin.

Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Minimivaatimuksia laadukkaampia tuotteita voi tarjota.

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on hinta-laatusuhde. Hinta on yhtä kuin tarjouslomakkeen vertailussa käytettävä yhteishinta (osa-alueittain). Yhteishinnaltaan edullisin tarjous saa osa-alueesta 60 pistettä ja seuraavat suhteutettuna halvimpaan hintaan jne. (halvin hinta/tarjottu hinta x 60).
Laatu arvioidaan tarjouslomakkeen palvelun laatukriteerinen absoluuttisen toteutuman mukaan niin, että maksimipisteet ovat 40. Laatupisteet kysytään vain kerran ja ne huomioidaan jokaisessa osa-alueessa.

Hankinnasta tehdään puitesopimus kolmen (3) toimittajan kanssa, mikäli hyväksyttäviä tarjouksia saadaan riittävä määrä. Hankinnat tehdään ensisijaisesti toimittajalta, joka on menestynyt puitejärjestelyn kilpailutuksessa parhaiten. Jos ensisijainen toimittaja jostain esim. aikataulusyistä tai tuotevalikoiman takia ei kykene toimittamaan Tilaajaan tarvitsemaa tuotetta, voidaan kääntyä seuraavaksi kilpailussa tulleen toimittajan puoleen. Varatoimittajia tullaan käyttämään, mikäli valitun toimittajan toimitusaika on yli viisi (5) arkipäivää. Sähkötyökalujen hankinnoissa voidaan käyttää myös muita kuin valittua toimittajia, kun minkään sopimustoimittajan toimituskyky ei riitä tai tuotteen luonne vaatii esimerkiksi jonkin erityistuotteiden käyttöä. Suurista hankintaeristä, esimerkiksi opiskelijoille hankittavista työkaluista, voidaan lisäksi pyytää tarjoukset kaikilta toimittajilta.

Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta ja se alkaa molemminpuolisella kirjallisella sopimuksen allekirjoittamisella. Lisäksi tilaaja varaa oikeuden kahden (2) vuoden mittaiseen optiokauteen alkuperäisin sopimusehdoin. Option käyttö on Tilaajan harkinnassa. Tilaaja ilmoittaa option käytöstä viimeistään kolme (3) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.

Tarjoajalla tulee olla riittävät taloudelliset, tekniset ja muut edellytykset hankinnan toteuttamiseksi.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
386934_liitteet.zip 521 KB
Tarjouspyyntö.pdf 384 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti