Pulje - COVID-19: To puljer til genstart af kultur- og idrætsliv bliver forlænget

Hange

Ei kohaldata
02.07.2021 11:41 (GMT+03:00)
12.07.2021 1:00 (GMT+03:00)

Hankija

Slots- og Kulturstyrelsen Slots- og Kulturstyrelsen
H.C. Andersens Boulevard 2
1553 København V
Taani
34072191

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus




COVID-19: To puljer til genstart af kultur- og idrætsliv bliver forlænget


Der er etableret en række genstartspuljer, der skal understøtte genåbningen af kultur- og idrætslivet. I to af puljerne er der fortsat midler til fordeling, og derfor er ansøgningsfristen forlænget til den 12. juli 2021 for Genstartspulje 1 og Genstartspulje 3.


Genstartspuljerne skal tilsammen understøtte genåbningen af kultur- og idrætslivet gennem aktiviteter som for eksempel udvikling af nye formater i det offentlige rum samt aktiviteter for vækstlaget. Det er fortsat muligt at søge følgende to ordninger:




Pulje 1


Sikkerhedsmæssige tiltag, der skal understøtte en tryg genåbning. Den nye ansøgningsfrist er den 12 juli 2021.


Puljens formål er at yde tilskud til sikkerhedsmæssige tiltag, der sikrer en sikker og tryg genåbning af kultur- og idrætsforeninger, kulturinstitutioner mv.


Puljen kan søges af aktører inden for kultur- og idrætslivet som for eksempel kulturinstitutioner og idrætsorganisationer, hvis primære formål er at skabe kultur- og idrætsaktiviteter for borgerne.




Pulje 3


Aktiviteter for vækstlaget. Den nye ansøgningsfrist er den 12. juli 2021.


Puljens formål er at støtte aktiviteter i vækstlaget med henblik på fortsat udvikling, aktivitet og eksponering af vækstlaget inden for kultur- og idrætslivet.


Puljen kan søges af aktører i vækstlaget inden for kultur- og idrætsområdet, det vil sige nye kunstnere og atleter/idrætstalenter, kultur- og idrætsforeninger og kulturinstitutioner, hvis primære formål er at skabe kultur- og idrætsaktiviteter for borgerne.


Ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de modtages, og puljerne lukker for ansøgninger, når midlerne er opbrugt - dog senest den 12. juli 2021.




Fakta om puljerne


Genstartspuljerne er en del af Genstartsteamets anbefalinger til kulturministeren, som blev afleveret tidligere i år. Blandt initiativerne er en række puljer, der skal understøtte aktiviteter i vækstlaget, udforskning af nye formater i det offentlige rum og omlægninger samt nytænkninger af allerede eksisterende projekter til for eksempel udendørs versioner.


Alle aktiviteter skal bidrage til genåbningen af kultur- og idrætslivet efter coronanedlukningen.




Yderligere oplysninger:


Kulturministeriets Corona-Hotline: tlf.: 33 74 50 00 på hverdage fra kl. 9-16 – fredag til kl. 15.00.




Se opslaget hér




Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti