Yhteisen hätäviestintäjärjestelmän hankinta

Hange

19.12.2019 14:35 (GMT+02:00)
15.01.2020 12:00 (GMT+02:00)

Hankija

Vaasan kaupunki Vaasan kaupunki
Pekka Liukkonen Pekka Liukkonen
PL 3
65101 Vaasa
Finland

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS EIKÄ TARJOUSPYYNTÖ, VAAN AINOASTAAN TIETOPYYNTÖ.

Tämän tietopyynnön tarkoituksena on tiedottaa alan toimijoita etukäteen mahdollisesta kilpailutuksesta, kartoittaa markkinoiden tilannetta, mahdollistaa kommenttien esittäminen tulevasta hankinnasta sekä saada hankintaa koskevaa lisätietoa, jotta varsinainen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla.

Tällä tietopyynnöllä ei pyydetä eikä tähän anneta tarjouksia, vaan ilmoituksella pyydetään vain kommentteja ja näkemyksiä mahdollisesta tulevasta kilpailutuksesta. Tähän kansallisen ilmoituksen muodossa tehtyyn tietopyyntöön ei voi jättää tarjousta, ainoastaan esittää kommentteja. Esitettyjen kommenttien perusteella voidaan keskustelua jatkaa ns. markkinavuoropuhelun merkeissä.

Tietopyyntö ei velvoita Vaasan kaupunkia toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla, ja tarjouskilpailu voidaan myös jättää kokonaan toteuttamatta. Vaasan kaupunkii ei myöskään ole velvollinen ottamaan huomioon tietopyyntöön saatuja vastauksia tarjouspyynnön laadinnassa. Tietopyyntöön vastaaminen ei sido toimittajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä ole myöskään edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Tällä tietopyynnöllä kerätyt tiedot säilyvät täysin luottamuksellisina ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan valmisteluun ja suunnitteluun. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä Vaasan kaupunki korvaa tietopyyntöön vastaamisesta aiheutuvia kustannuksia.

Tietopyyntö koskee yhteisen hätäviestintäjärjestelmän hankintaa ensisijaisesti erilaisten oppilaitosten tarpeisiin. Vaasan kaupungin yksiköiden lisäksi tulevassa kilpailutuksessa on todennäköisesti mukana myös muita yhteistyötahoja (muita oppilaitoksia ja mahdollisesti muita kuntia). Alan toimijoiden pyydetään vastauksissaan ottamaan kantaa mm. seuraaviin kysymyksiin:

1. Minkälainen hätäviestintäjärjestelmä teillä on tarjota, ja kuinka laajaan käyttöön se soveltuu?

2. Tuleeko jokaisella käyttäjäorganisaatiolla olla omat pääkäyttäjät?

3. Voidaanko järjestelmä hankkia keskitetysti siten, että yksi organisaatio (esim. tukipalveluyhtiö) toimii järjestelmän välittäjänä muille organisaatioille?

4. Minkälaiset vaatimukset järjestelmän käytölle on asiakasorganisaation kannalta?

5. Minkälainen hinnoittelumalli järjestelmällänne on, onko käyttäjäkohtainen hinta aina vakio vai sidottu käyttäjävolyymeihin?

Hankittavalle järjestelmälle on laadittu myös alustava vaatimusmäärittely, joka toimitetaan erillisistä pyynnöistä alan toimijoille kommentoitavaksi. Asiakirjapyynnöt voi toimittaa osoitteella pekka.liukkonen@vaasa.fi.

Vastaukset, kysymykset ja muut mahdolliset kommentit pyydetään esittämään osoitteella pekka.liukkonen@vaasa.fi 15.1.2020 klo 12.00 mennessä.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti