Rammeavtale for kjøp av bilder

Information

Competitive procedure with negotiation
3/19/2018 10:53 AM (GMT+01:00)

Buyer

Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune
Cecilia Olsen Cecilia Olsen
Postboks 7900
5020 Bergen
Norway
938 626 367

Assignment text

NDLA, Nasjonal digital læringsarena, har behov for å kjøpe bilder fra en omfangsrik bildebase til produksjon av digitale læremidler. Oppdragsgiver skal kunne velge ut relevante bilder som belyser og illustrerer emner i et digital læremiddel som skal dekke opp til ca. 100 ulike skolefag i videregående opplæring. NDLA ønsker at bilder skal være mulig å gjenbruke i læringsarbeidet for elever og lærere i skolen. Det er behov for en bildebase som kompletterer egen bildebase. Vi har egen oppdragsfotograf og illustratør som komplementerer det vi ikke finner i bildebaser. Vi bygger stadig nye fag og reviderer gammelt innhold og visuelt uttrykk.

Konkurransen inkluderer også annet mediemateriale, men leverandøren trenger ikke å kunne levere tilbud på dette. Eksempler kan være grafikk, animasjoner, video, musikk, simulering og lyd som kan inngå i vår produksjon av digitale læremidler.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 06-03-2018
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Norsk Telegrambyrå AS, PB. 5817 St. Olavs plass, 0130 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00