Gæsteanalyse - turisters brug og oplevelse af byerne på danske feriesteder

Information

102 - Minor projects
Open procedure
3/6/2018 3:53 PM (GMT+01:00)
4/5/2018 4:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

DEN ERHVERVSDRIVENDE FONDE DANSK KYST- OG NATURT // CVR:36471271 DEN ERHVERVSDRIVENDE FONDE DANSK KYST- OG NATURT // CVR:36471271
Henriette Hansen Henriette Hansen
Skeelslundvej 99
9940 Aabybro
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Indeværende undersøgelse har til formål at indsamle viden om, hvordan danske og udenlandske turister benytter byerne i det område, hvor de ferierer. Dette for en række feriesteder inden for kyst- og naturturismen i Danmark.

Undersøgelsen har således til hensigt at give det enkelte feriested en viden om gæsters brug og oplevelse af byerne under deres ferieophold på en række danske feriesteder. Undersøgelsen skal give dybere indsigt i byens funktion og oplevelse. Dertil er formålet, at det enkelte feriested kan sammenligne egne resultater med øvrige feriesteder.

Undersøgelsen har mere konkret til formål at tilvejebringe viden om bl.a.:

•Hvilken rolle byen spiller for gæsterne under deres ophold.

•Hvilke typer af besøg der foretages i byer, der ligger i umiddelbar nærhed til overnatningsstedet, herunder hvad formålet er med besøget i byen.

•Hvor mange gange besøger man byen under ferien.

•Hvilke aktiviteter gæsterne foretager sig under besøget i byen.

•Hvad der bruges tid på, og hvorfor – tilfredshed og evt. mangler ift. oplevelser og services.

•Eventuelle forskelle i gæsternes brug af byen set ud fra om deres overnatningssted ligger i byen eller i bynært område - kontra langt væk fra byen.

Ovenstående punkter er blot et udsnit af, hvad der kunne have relevans i forhold til belysning af problemstillingen. Det er således forventningen at undersøgelsen kommer til at omhandle flere relevante områder som har betydning for gæsters brug af byen end de ovenfor skitserede.

Hvilke feriesteder, der kommer til at indgå i undersøgelsen fastlægges i opstartsprocessen. Undersøgelsen gennemføres på op til 16 feriesteder, og det må dog forventes, at undersøgelsen dækker feriesteder på tværs af hele Danmark.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbud_gæsteanalyse_2018_final.pdf 869 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00