Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter - Genudbud af hovedentreprise

Information

Open procedure
4/20/2018 9:05 AM (GMT+02:00)
5/19/2018 8:00 AM

Buyer

Helsingør Kommune, Center for Økonomi og Ejendomme Helsingør Kommune, Center for Økonomi og Ejendomme
Hans Møller Hans Møller, Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Opgaven ”Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter” vedrører opførelsen af et nyt stadion anlæg i forbindelse med de eksisterende idrætsfaciliteter, der knytter sig til Helsingørhallen i hovedentreprise.

Med udbygning af de eksisterende idrætsfaciliteter samles idrætsaktiviteterne for den nordlige del af Helsingør kommune på anlægget ved Gl. Hellebækvej, og det eksisterende utidssvarende stadion på Ndr. Strandvej nedlægges. Det nye anlæg skal rumme aktiviteter for såvel breddesporten som den professionelle sport, herunder fodboldklubben FCH. Projektet omfatter selve baneanlægget med tribuner samt en ny bygning med spiller- og publikumsfaciliteter.

Udbuddet er et genudbud, da de indkomne priser på det oprindelige udbud var højere, end Helsingør Kommunes budget. Hovedentreprisen genudbydes derfor med et revideret projektmateriale med væsentlige ændringer, således at byggeriet kan realiseres.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00