Klimabyen — Delområde 4 — Klimatilpasning i Aktivitetsbyen i Hovedentreprise.

Information

Restricted procedure
11/14/2017 9:33 AM (GMT+01:00)
12/12/2017 4:00 PM

Buyer

Middelfart Spildevand A/S Middelfart Spildevand A/S
Strandvejen 100
5500 Middelfart
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Projektet KlimaByen i Middelfart — Danmarks Smukkeste Klimatilpasning gennemføres som et partnerskab mellem Realdania, Middelfart Spildevand A/S og Middelfart Kommune.

Denne hovedentreprise omfatter udførelse af:

Byudvikling og klimatilpasning af delområde 4 (Aktivitetsskoven) i Klimabyen — Middelfart.

Aktivitetsskovens arealer inddeles i hhv. lysningerne og mellemrummet, der forbindes via broerne. Lysningerne er åbne programmerede flader imens mellemrummet har skovkarakter — og det er her vandet løber.

Aktivitetsskoven udvikles i tanken om et multianvendeligt bevægelsesområde med et stort udvalg af rum og elementer, som inviterer til forskelligartet brug. Åbne lysninger i skoven kan anvendes til udadvendte aktiviteter med høj hastighed og lyd.

De forbindende broer toner frem mellem træerne og udfordrer med deres varierende udformning til nye former for bevægelse og ophold. Mellem lysningerne løber vandet og den selvgroede natur, som med sin beplantning skaber anderledes intime,

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00