Sykkelstativ til dagligvare forretninger

Information

10/9/2017 3:03 PM (GMT+02:00)
6/27/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Raimond Oseland Raimond Oseland
Rådhusgata 18, 4611 Kristiansand
Postboks 417 Lund

4604 KRISTIANSAND S
Norway
963296746

Tender is cancelled

Short description

Svært mange dagligvareforhandlere i Kristiansandsregionen mangler sykkelstativ.  Noen har stativ hvor man kun kan låse forhjulet, men ikke ramme.

Av hensyn til den økende andelen kostbare elsykler, er det ønskelig med stativ som kan sikre sykkelen bedre. Fortrinnsvis med et design som gjør det enkelt å låse både ett hjul og ramme med samme lås.

Målet er å tilby disse stativene til regionens dagligvarebutikker så langt budsjettet rekker i år. Eller i forhold til etterspørsel og interesse. Det er også ønskelig å bruke tilbud til andre prosjekter i regionen, under Areal og Transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen.

Krav:

- Galvanisert sykkelstativ med plass til 5-6 sykler. (Kan være aktuelt med stativ med flere plasser, men til dagligvarebutikker er det ca. 5 plasser vi vil tilby)
- Pulverlakkert
- Sykkelstativet skal være konstruert slik at sykkelens ramme kan låses fast med kjetting, slangelås eller bøylelås. Dersom stativet ikke er tilpasset bøylelås, må dette oppgis.
- Stativet skal kunnes boltes fast i underlag som asfalt og betong.
- Dagligvarebutikker som ønsker flere stativ skal kunne benytte seg av samme tilbud.

Det ønskes pris, eks. mva. på:
- selve stativet
- eventuell lakkering hvis dette kommer i tillegg
- frakt fram til hver enkelt lokasjon (butikk)
- monteringsmateriell dersom dette ikke er inkludert

Prosjektet har en budsjettramme på kr.100.000.- i år. Det tas forbehold om hvor stor interessen er. Hvis interessen er stor ønskes avtalen forlenget til 2017.
Det vil bli foretatt en helhetsvurdering av pris, kvalitet og egnethet.  Det kan være aktuelt å gå utover rammen på 100.000.- , men maks. 499.000.- , dersom det kjøpes stativ i andre prosjekt.

Beskrivelse og nødvendig informasjon:
- Mål på stativet
- Avstand mellom syklene
- Foto av stativ med minst to sykler side om side, gjerne illustrert med ulike låser.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00