Høring - Bortskaffelse og behandling af affald

Information

01 - Prior information notice
6/17/2016 11:14 AM (GMT+02:00)

Buyer

Fællesindkøb Fyn Fællesindkøb Fyn
Tina Johansen Tina Johansen
Gråbjergvej 3a
5856 Ryslinge
Denmark
59125117

Short description

Fællesindkøb Fyn (FIF) forventer at gå i udbud med indsamling, transport, bortskaffelse og behandling af affald fra kommunale institutioner, administrationsbygninger mv., herunder omstilling, leje og vedligeholdelse af containere, i Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyns og Nyborg kommuner.

Udbuddet forventes opdelt i delaftaler - én pr. kommune.

Som led i at forberede udbuddet bedst muligt samt for at sikre, at kravspecifikationen er konform med markedets generelle forventninger og muligheder, herunder at undgå cost drivers og praktisk umulighed, gennemføres anden tekniske dialog med markedet (i denne omgang via skriftlig høring) ioverensstemmelse med Udbudslovens § 39.

På baggrund af første tekniske dialog/møder med markedet (se tidligere offentliggørelse i TED: 2016/S 053-088007) samt øvrige krav fra intern brugergruppe/medarbejdere har FIF udarbejdet udkast til kravspecifikation.

Deltagelse i høring af udkast til kravspecifikationen er ikke en forudsætning for deltagelse i udbuddet og giver ikke en forbedret stilling i forhold til øvrige potentielle tilbudsgivere.

Det står ligeledes FIF frit for at vælge, om — og i givet fald hvorledes — høringssvar skal indgå i den efterfølgende beslutningsproces og udformningen af udbudsmateriale for udbud.

Høringssvar fremsendes til FIF via fanen »Kommunikation« senest 30.06.2016, kl. 12:00.

Høringssvar behandles som fortroligt materiale og vil ikke blive offentliggjort.

Høringsparter får ikke svar på eventuelle spørgsmål - hverken under eller efter høringen. Såfremt høringsparter har spørgsmål, der ønskes besvaret, skal spørgsmålene stilles i tilbudsperioden.

FIF ser frem til at modtage høringssvarene.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kravspecifikation (Industrirenovation).pdf 385 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00