Hanked: Mototehnika hoolduse ja remondi teenuse tellimine koos varuosade ostmisega - muudatus

Information

Open procedure
6/3/2016 10:17 PM (GMT+02:00)
6/13/2016 10:00 AM (GMT+02:00)
6/13/2016 9:45 AM (GMT+02:00)

Buyer

Politsei- ja Piirivalveamet Politsei- ja Piirivalveamet
KREETE JOHANI KREETE JOHANI
Pärnu mnt 139
15060 Tallinn
Estonia
70008747

Closing date has passed.

Short description

Versioon 19.04.2016 15:08 Versioon 01.06.2016 14:27
III.2.3)  Tehniline ja kutsealane pädevus Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded:  3. Pakkujal peab olema mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde teostamise kogemust. Kogemuseks loetakse, kui pakkuja on täitnud viimase 3 (kolme) aasta jooksul käesoleva hankemenetluse väljakuulutamisest arvates raamlepingu esemeks olevate mootorsõidukite remondi- ja hoolduslepingut/tellimust kogumaksumusega vähemalt 132 000 eurot ilma käibemaksuta.
Nimetatud lepingud/tellimused peavad olema pakkuja poolt täidetud nõuetekohaselt.
Hankijal on õigus pöörduda nimekirjas toodud lepingute/tellimuste kontaktisikute poole lepingute/tellimuste nõuetekohase täitmise kohta kinnituse saamiseks.

Pakkuja esitab:
- Vorm B kohase loetelu viimase 3 (kolme) aasta jooksul nõuetekohaselt täidetud mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde lepingutest/tellimustest ja,
- loetelus esitatud teise lepingupoole poolt välja antud tõendi/kinnituse lepingu/tellimuse nõuetekohase täitmise kohta.

5. Pakkujale on omistatud tegevusala(d), tegevusload või saasteload, mis on vajalikud hankeosa eseme teostamiseks.
Erinõudega tegevusala on majandustegevuse valdkond, millel tegutsemiseks on seaduse alusel vajalik majandustegevuse registri registreeringu või tegevusloa olemasolu. Pakkuja tegevus on kooskõlas Eesti Vabariigi seadustega, sh keskkonnanõuded või muud nõuded erinõuetega tegevusalal tegutsemisel.
6. Pakkuja peab omama kehtivat registreeringut majandustegevuse registris (edaspidi MTR) mototehnika nende osade, lisaseadmete müügi, hoolduse- ja remondi tegevusalal.

Hankija kontrollib pakkujal vastava registreeringu olemasolu ja kehtivust ise, MTR kodulehel olevast avalikust andmekogust.
  3. Pakkujal peab olema mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde teostamise kogemust. Kogemuseks loetakse, kui pakkuja on täitnud viimase 3 (kolme) aasta jooksul käesoleva hankemenetluse väljakuulutamisest arvates raamlepingu esemeks olevate mootorsõidukite remondi- ja hoolduslepingut/tellimust kogumaksumusega vähemalt 132 000 eurot ilma käibemaksuta.
Nimetatud lepingud/tellimused peavad olema pakkuja poolt täidetud nõuetekohaselt.
Hankijal on õigus pöörduda nimekirjas toodud lepingute/tellimuste kontaktisikute poole lepingute/tellimuste nõuetekohase täitmise kohta kinnituse saamiseks.

Pakkuja esitab:
- Vorm B kohase loetelu viimase 3 (kolme) aasta jooksul nõuetekohaselt täidetud mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde lepingutest/tellimustest ja,
- loetelus esitatud teise lepingupoole poolt välja antud tõendi/kinnituse lepingu/tellimuse nõuetekohase täitmise kohta.

https://riigihanked.riik.ee/register/teade/1527846  print
Hanketeade
 Hanke viitenumber 173599
 Hanke nimetus Mototehnika hoolduse ja remondi teenuse tellimine koos varuosade ostmisega

0 OSA: Üldandmed
 Kas riigihanke eeldatav maksumus on võrdne rahvusvahelise piirmääraga või ületab seda? Ei
 Kas teade saadetakse hankija soovil Euroopa Ühenduse Ametlike Väljaannete Talitusele? Ei

I OSA: Hankija
I.1)  NIMI, AADRESSID JA KONTAKTANDMED
 Politsei- ja Piirivalveamet, 70008747, Pärnu mnt 139, Tallinn, 15060 Eesti (EE) Kontaktisik: KREETE JOHANI Tel.: +372 6191116 E-post: kreete.johani@politsei.ee
 Elektrooniline juurdepääs teabele: (URL) https://riigihanked.riik.ee
 Pakkumuste ja osalemistaotluste elektrooniline esitamine: (URL) https://riigihanked.riik.ee
 Lisateavet saab järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed:
 Täiendavaid dokumente saab järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed:
 Pakkumised või taotlused saata järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed:
I.2) HANKIJA LIIK
 Riigiasutus või valitsusasutus
I.3) HANKIJA PÕHITEGEVUS
 Üldised avalikud teenused
Avalik kord ja julgeolek
I.4) HANKELEPING SÕLMITAKSE TEISTE HANKIJATE NIMEL
 Hankija teostab hanget teiste hankijate nimel Ei

II OSA: Hankelepingu objekt
II.1) KIRJELDUS
II.1.1) Hankija poolt hankelepingule antud nimetus
 Mototehnika hoolduse ja remondi teenuse tellimine koos varuosade ostmisega
II.1.2) Hankelepingu liik ja ehitustööde teostamise, asjade tarnimise või teenuste osutamise koht
 1- Hooldus- ja remonditeenused
 Teenuse osutamise koht: Tallinn, Pärnu, Tartu, Jõhvi
 NUTS kood: EE
II.1.3)  Riigihange korraldatakse
 Raamlepingu sõlmimiseks
II.1.4)  Teave raamlepingu kohta
 Raamleping ühe pakkujaga
 Raamlepingu kestus
 Raamlepingu kestus kuud: 36
 Eeldatav hanke kogumaksumus kogu raamlepingu jooksul
 Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 132000
 Rahaühik: Euro
II.1.5)  Hankelepingu või hanke lühikirjeldus
 Raamlepingu esemeks on hankija mootorsõidukite hoolduse ja remondi teostamine, varuosade ja tarvikute (edaspidi varuosad) tellimine ja tarnimine hankija asukohtadesse Eesti Vabariigi piires.
II.1.6)  Ühtne riigihangete klassifikatsioon (CPV) 50110000-9
II.1.7)  Teave Maailma Kaubandusorganisatsiooni Riigihankelepingu (GPA) kohta Ei
II.1.8)  Hankeleping on jaotatud osadeks Ei
II.1.9)  Alternatiivsete pakkumuste lubatavus Ei
II.2)  HANKELEPINGU KOGUS VÕI ULATUS
II.2.1)  Üldkogus või ulatus
 Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 132000
 Rahaühik: Euro
II.3)  HANKELEPINGU VÕI DÜNAAMILISE HANKESÜSTEEMI KESTUS
 Kestus kuudes: 36

III OSA: Juriidiline-, majanduslik-, finantsiline- ja tehniline teave
III.2)  OSALEMISTINGIMUSED
III.2.1)  Pakkujate või taotlejate individuaalne seisund, sealhulgas kutse- või ettevõtlusregistrisse kuulumisega seotud nõuded (hankemenetlusest kõrvaldamise alused)
 Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Hankija ei sõlmi hankelepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest pakkuja:
1) keda on või kelle seaduslikku esindajat on kriminaal- või väärteomenetluses karistatud kuritegeliku ühenduse organiseerimise või sinna kuulumise eest või riigihangete nõuete rikkumise või kelmuse või ametialaste või rahapesualaste või maksualaste süütegude toimepanemise eest ja kelle karistusandmed ei ole karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud või karistus on tema elu- või asukohariigi õigusaktide alusel kehtiv;
2) kes on pankrotis või likvideerimisel, kelle äritegevus on peatatud või kes on muus sellesarnases seisukorras tema asukohamaa seaduse kohaselt;
3) kelle suhtes on algatatud sundlikvideerimine või muu sellesarnane menetlus tema asukohamaa seaduse kohaselt.
Pakkuja esitab Vormi A kohase kirjaliku kinnituse, et ta vastab punktides 1-3 sätestatud nõuetele. Ühispakkumuse esitamise korral tuleb vastav kinnitus esitada kõigil ühispakkumuses osalejatel.
Hankija ei sõlmi hankelepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest pakkuja, kes on esitanud valeandmeid hankija poolt hankedokumentides kehtestatud nõuetele vastavuse kohta.


2. Hankija ei sõlmi hankelepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest pakkuja, kellel on õigusaktidest tulenevate riiklike või tema elu- või asukoha kohalike maksude või sotsiaalkindlustuse maksete võlg või tähtpäevaks tasumata jäetud maksusummalt arvestatud intress (edaspidi maksuvõlg) hankemenetluse algamise päeva seisuga või maksuvõla tasumine on ajatatud pikemaks perioodiks kui kuus kuud arvates hankemenetluse algamise päevast, välja arvatud juhul, kui maksuvõla tasumise ajatamine on täies ulatuses tagatud.

Riiklike või elu- või asukoha kohalike maksude võlaks loetakse riigihangete seaduse (edaspidi RHS) § 38 lõike 1 punkti 4 kohaselt pakkuja poolt tähtpäevaks tasumata riiklike või elu- või asukoha kohalike maksude ja tähtpäevaks tasumata jäetud maksusummalt arvestatud intressi võlga, mis ületab 100 eurot.

- Eesti Vabariigis registreeritud pakkujal (igal Eesti Vabariigis registreeritud ühispakkujal) kontrollib hankija ülal nimetatud asjaolude puudumist ise, sest neid andmeid on hankijal võimalik kontrollida andmekogus olevate avalike andmete põhjal.

- Väljaspool Eesti Vabariiki registreeritud pakkuja (iga väljaspool Eesti Vabariiki registreeritud ühispakkuja) esitab oma asukohariigi vastava pädevusega ametiasutuse tõendi ülalnimetatud asjaolude puudumise kohta, kui neid andmeid ei ole hankijal võimalik kontrollida andmekogus olevate avalike andmete põhjal. Kui pakkuja asukohariigi vastava pädevusega ametiasutus ei väljasta tõendit RHS § 38 lõike 1 punktis 4 nimetatud asjaolude puudumise kohta, esitab pakkuja selle ametiasutuse tõendi maksuvõlgade puudumise kohta.

- Hankija kontrollib vastavalt RHS § 38 lõikele 1' enne raamlepingu sõlmimist igal pakkujal (igal ühispakkumuses osalejal),
kellele hankija annab nõustumuse raamlepingu sõlmimiseks, RHS § 38 lõike 1 punktis 4 nimetatud asjaolude puudumist. Hankija kontrollib nimetatud asjaolude puudumist vastava otsuse tegemise kuupäeva seisuga.
3. Ühispakkumuse esitamise korral nimetavad ühispakkujad hankemenetlusega ning raamlepingu sõlmimise ja täitmisega
seotud toimingute tegemiseks volitatud esindaja.

- Ühispakkujad esitavad nende esindajale antud volikirja, mis peab olema allkirjastatud kõigi ühispakkujate seaduslike esindajate poolt.
III.2.2)  Majanduslik- ja finantsseisund
 Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 5. Pakkuja viimase lõppenud majandusaasta müügitulu peab olema vähemalt 88 000 eurot.

- Pakkuja esitab oma viimase lõppenud majandusaasta aruande väljavõtte, millest selgub tema viimase lõppenud majandusaasta netokäive. Pakkuja, kelle viimase lõppenud majandusaasta aruanne on hankijale Eesti Vabariigi äriregistris olevate avalike andmete põhjal kättesaadav, nimetatud väljavõtet esitama ei pea. Sellisel pakkujal kontrollib hankija viimase lõppenud majandusaasta netokäibe suurust ise, e-äriregistris olevate avalike andmete põhjal.

III.2.3)  Tehniline ja kutsealane pädevus
 Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 3. Pakkujal peab olema mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde teostamise kogemust. Kogemuseks loetakse, kui pakkuja on täitnud viimase 3 (kolme) aasta jooksul käesoleva hankemenetluse väljakuulutamisest arvates raamlepingu esemeks olevate mootorsõidukite remondi- ja hoolduslepingut/tellimust kogumaksumusega vähemalt 132 000 eurot ilma käibemaksuta.
Nimetatud lepingud/tellimused peavad olema pakkuja poolt täidetud nõuetekohaselt.
Hankijal on õigus pöörduda nimekirjas toodud lepingute/tellimuste kontaktisikute poole lepingute/tellimuste nõuetekohase täitmise kohta kinnituse saamiseks.

Pakkuja esitab:
- Vorm B kohase loetelu viimase 3 (kolme) aasta jooksul nõuetekohaselt täidetud mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde lepingutest/tellimustest ja,
- loetelus esitatud teise lepingupoole poolt välja antud tõendi/kinnituse lepingu/tellimuse nõuetekohase täitmise kohta.

III.3)  TEENUSTE HANKELEPINGUTE ERITINGIMUSED
III.3.1)  Teenust võivad osutada ainult vastava kutseala esindajad Ei
III.3.2)  Juriidilised isikud peavad esitama teenuse osutamise eest vastutava personali nimed ja kvalifikatsiooni Ei

IV OSA: Hankemenetlus
IV.1)  HANKEMENETLUSE LIIK
IV.1.1)  Hankemenetluse liik
 Avatud hankemenetlus
IV.2)  HINDAMISKRITEERIUMID
IV.2.1)  Hindamiskriteeriumid
 Parima hinna ja kvaliteedi suhe
 lähtudes alljärgnevatest pakkumuste hindamise kriteeriumidest
 Kirjeldus: Vormis C toodud tabeli E maksumus
Osakaal: 20
Kirjeldus: Vormis C toodud tabeli C maksumus
Osakaal: 20
Kirjeldus: Vormis C toodud tabeli D allahindlusprotsent
Osakaal: 20
Kirjeldus: Vormis C toodud tabeli A maksumus
Osakaal: 20
Kirjeldus: Vormis C toodud tabeli B maksumus
Osakaal: 20
IV.2.2)  Kasutatakse elektroonilist oksjonit Ei
IV.3)  HALDUSALANE TEAVE
IV.3.2)  Sama hankelepingu objekti kohta on varem avaldatud teade Ei
IV.3.3)  Hankedokumentide saamise tingimused
 Hankedokumentide taotlemise või nendele juurdepääsu tähtpäev (viimane päev): 13.06.2016 10:45
 Dokumendid on tasulised: Ei
 Rahaühik: Euro
IV.3.4)  Pakkumuste või taotluste esitamise tähtaeg
 13.06.2016 11:00
IV.3.6)  Keel(ed), milles võib esitada pakkumuse või taotluse
 ET
IV.3.7)  Minimaalne aeg, mille jooksul pakkuja peab pakkumuse jõus hoidma
 päeva: 120
IV.3.8)  Pakkumuste avamise tingimused
 Pakkumuste avamise aeg: 13.06.2016 11:00
 Pakkumuste avamise koht: e-RHR keskkond
 Volitatud isikud, kes võivad viibida lisaks pakkujatele pakkumuste avamise juures: Ei

VI OSA: Lisateave
VI.1)  TEGEMIST ON KORDUVA HANKEGA Ei
VI.2)  TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA
 Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
VI.3)  LISATEAVE
 - Kõigi pakkumuste tagasilükkamine
1.Hankijal on õigus lükata tagasi pakkumus igal ajal enne hankelepingu sõlmimist, ettenägematutel ja hankijast mitteolenevatel põhjustel, kui vastavaks tunnistatud pakkumuse maksumus ületab hankelepingu eeldatavat maksumust või hankija reaalseid rahalisi võimalusi või kui riigihanke hankemenetluse toimumise ajal on hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpuleviimise HD-s esitatud tingimustel.
2.Kirjalik teade pakkumuse tagasilükkamise kohta esitatakse pakkujale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava otsuse tegemisest arvates.
- Tehnilised tõrked: hankija ei vastuta võimalike viivituste/tõrgete/katkestuste eest, mida põhjustavad e-riigihangete keskkonnas hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu vääramatu jõud, elektrikatkestused, häired telefoni/interneti ühenduses või muude elektrooniliste seadmete/vahendite/tarkvara töös. Hankija ei vastuta e-riigihangete keskkonnas kasutamisest või mittekasutamisest tekkinud kahjude või saamata jäänud tulu eest.
- Selgitused: hankedokumentide sisu kohta saab selgitusi eesti keeles kirjalikul pöördumisel läbi e-riigihangete keskkonna teabevahetuse lehe. Pöördumine tuleb vormistada eesti keeles. Telefoni/e-posti teel esitatud küsimusi vastu ei võeta. Hankija vastab pöördumistele 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava taotluse saamisest arvates, lisades vastused e-riigihangete teabevahetuse lehele.
- Võrdsete pakkumuste korral, eelistab hankija pakkujat, kelle müügitulu viimasel aastal on suurim.
- Pakkuja märgib pakkumuses ära teabe, mis on konfidentsiaalne ja lisab vastava põhjenduse. Hankija ei avalikusta pakkujatelt saadud informatsiooni, kui õigusaktides ei ole sätestatud teisiti.
- Turuosaliste tagasiside riigihangetele: https://www.siseministeerium.ee/et/tagasiside_riigihangetele.
VI.4)  VAIDLUSTUSTE LÄBIVAATAMISE MENETLUS
VI.4.1)  Vaidlustuste läbivaatamise eest vastutav organ
 Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113711 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.4.3)  Vaidlustuste esitamise kohta teavet pakkuv asutus
 Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113711 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.6)  KAS RIIGIHANGET RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
VI.7)  KAS RIIGIHANKEL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00