NO-16-01: Økonomisystem

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure
5/9/2016 9:12 PM (GMT+02:00)
6/2/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

ABAKUS AS ABAKUS AS
Thorstein Olsen Thorstein Olsen
Postboks 128
Åveien 7

2440 ENGERDAL
Norway
983335543

Closing date has passed.

Short description

Kommunene Folldal, Alvdal, Rendalen, Tynset og Tolga i Nord-Østerdalen har til hensikt å anskaffe nytt økonomisystem. Anskaffelsen gjennomføres i to trinn, og denne kunngjøringen gjelder for kvalifisering til deltakelse i konkurransen.

Dagens økonomisystem er anskaffet på ulike tidspunkter i kommunene og utviklet over en lang periode. Det er derfor ønskelig med en opprydding og standardisering gjennom anskaffelse av nytt økonomisystem. Kommunene har også regnskapsførsel for en del eksterne virksomheter i dagens økonomisystem. 

Systemet skal dekke nødvendige funksjoner innen områdene:

  • Regnskapsføring, rapportering og avslutning
  • Budsjettarbeid og økonomiplan
  • Omfattende integrasjon/samhandling med andre systemer
  • Systemet skal tilfredsstille de til enhver tid gjeldende lover og forskrifter, med hensyn til bokføring, rapportering, regnskapsavslutning og budsjettarbeid.
Systemet skal implementeres på felles ASP-løsning (Citrix) som driftes av IKT Fjellregionen IKS. Implementering, testing og opplæring skjer i samarbeid med IKT-selskapet og den oppnevnte prosjektgruppen. De nevnte parter står for prosjektgjennomføringen, og IKT Fjellregionen IKS blir juridisk eier av avtalen for FARTT-kommunene.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00