Anskaffelse av rekruteringsverktøy for politiet

Information

3/22/2016 5:45 PM (GMT+01:00)

Buyer

Politiets fellestjenester Politiets fellestjenester
Christer Edlund Christer Edlund
Fridtjof Nansens vei 14
0369 Oslo
Norway
974761157

Short description

Politi – og lensmannsetaten består av Politidirektoratet, de 12 politidistriktene og seks særorgan. Politi – og lensmannsetaten i Norge har rundt 15500 ansatte som til sammen danner en enhetlig politistyrke.

Politiet ønsker å anskaffe et elektronisk rekrutteringsverktøy som skal ivareta de etablerte prosessene for rekruttering i politiet og bidra til en videreutvikling.

Politiet ønsker et rekrutteringsverktøy som ivaretar både potensielle søkere, søkere, HR/personalmedarbeidere og ledere i sine behov for en trygg, sikker, effektiv og enkel rekrutteringsprosess.

Politiets mål med anskaffelsen er blant annet at rekrutteringsverktøyet skal være med på å skape en helhetlig rekrutteringsprosess i politiet som skal gi søkere en positiv opplevelse.

a)Anskaffelse av rekrutteringsverktøy i politiet.

b)Drift – og vedlikehold

Formålet med den veiledende kunngjøringen er for å informere markedet om overordnede krav og forventinger vi har til anskaffelsen, samt å innhente informasjon for å kunne gjennomføre en konkurranse på like vilkår.

Anskaffelsen er forventet utlyst før juli 2016.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg 2 Prismodell Rekrutteringsverktøy v 1.pdf 130 KB
Vedlegg 1 Påmelding leverandørkonferanse Rekrutteringsverktøy v 1.docx 116 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00