Dialog vedr. kommende udbud af en rammeaftale på MC dragter

Information

01 - Prior information notice
2/29/2016 8:24 AM (GMT+01:00)

Buyer

Rigspolitiet Rigspolitiet
Trine Kostechy Trine Kostechy
Polititorvet 14
1780 København V
Denmark
17143611

Short description

Rigspolitiet forventer at offentliggøre et udbud vedr. en rammeaftale på MC dragter i 2016. Inden offentliggørelsen af udbuddet, ønsker Rigspolitiet at gennemføre en online dialog med relevante markedsaktører.

Nærværende vejledende forhåndsmeddelelse fremsendes med henblik på, at gøre potentielle leverandører opmærksomme på det kommende udbud og give potentielle leverandører mulighed for at kommentere på de fokusområder der indgår i dialogen, samt komme med input til det kommende udbudsmateriale. Der vil løbende blive oploadet spørgsmål til kommentering og dialog.

Dialogen vil være åben i perioden fra den 29. februar 2016 til og med den 14. marts 2016 og vil foregå via platformen www.comdia.com. Følg link: http://www.comdia.com/rigspolitiet/ide-udbud/mc-dragt

 

For at deltage i dialogen skal man oprette sig som bruger på www.comdia.com. Oprettelse er gratis og der er mulighed for at kommentere anonymt.

 

Tidsplanen er under udarbejdelse, men udbuddet forventes at blive offentliggjort i sommeren 2016.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00