Bestillingsløsning for statlige virksomheter - leverandørkonferanse

Information

2/23/2016 11:15 AM (GMT+01:00)

Buyer

Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)
Jostein Engen Jostein Engen
Grev Wedelsplass 9
0151 Oslo
Norway
991825827

Short description

Statens innkjøpssenter skal inngå og forvalte felles avtaler for statlige virksomheter, som kjøper varer og tjenester for kr 213 mrd. per år. (jf web ssb.no ). Avtalene vil være obligatoriske å bruke, og det vil kun være mulig med elektroniske bestillinger. For å sikre en effektiv drift og forvaltning av felles avtaler vil all informasjonsutveksling være strukturert basert på EHF-formatet.

Statens innkjøpssenter vil vedlikeholde all avtaleinformasjon og distribuere kataloger på EHF-formatet. For kunder som har et elektronisk innkjøpssystem og bruker Ehandelsplattformen eller mottar kataloger via aksesspunkt vil oppdaterte kataloger distribueres automatisk ut til oppdragsgivers innkjøpsløsning.

Det er imidlertid et behov for en enkel plattformuavhengig bestillingsløsning / web-butikk for statlige virksomheter som ikke har egne bestillingssystemer.

Difi vil invitere leverandørmarkedet til en leverandørkonferanse der behovet for løsning og finansieringsmodell vil bli utdypet. Vi ønsker å ha en dialog med markedet for å finne løsninger som best kan dekke behovet for en web-butikk.

15. og 17. mars vil det bli åpnet for dialogmøter med enkeltleverandører av løsninger for de som ønsker det. Meld dere gjerne på dette nå eller i møtet den 11. mars.

Leverandørkonferansen finner sted fredag 11. mars kl 0900-1100, adresse: Difi, 2. etg, Grev Wedelsplass 9, Oslo.

Påmelding til konferanse og/eller dialogmøte sendes til statens.innkjopssenter@difi.no innen onsdag 9. mars kl 0800. Oppgi navn, stilling, firma, mobiltelefonnummer og e-postadresse. Vennligst vær rask med påmelding da vi har begrensede lokaler.

(Leverandørkonferansen vil også bli streamet og lagt ut på våre web sider i etterkant).

Vel møtt!

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00