System for bedriftsøkonomisk simulering

Information

11/25/2015 3:54 PM (GMT+01:00)

Buyer

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
NTNU Seksjon for Anskaffelser NTNU Seksjon for Anskaffelser
Seksjon for Anskaffelser
7491 Trondheim
Norway
974767880

Assignment text

I økonomidelen av emnet TIØ4258 Teknologiledelse benyttes bedriftssimulatoren Hubro Business Simulation. Simulatoren er digital og leveres på norsk. Hensikten bak simuleringen er å illustrere komplekse økonomiske sammenhenger, samt å la studentene anvende pensum i praksis på en engasjerende måte. I simulatoren driver studentene bedrifter i et fiktivt marked, hvor de konkurrer mot hverandre. Her inngår det at de må ta strategiske og økonomiske beslutninger relatert til budsjettering, likviditet, produksjon, produkt- og produksjonsutvikling, investeringer og finansiering. Studentene selger sine produkter i et marked hvor de konkurrer om kundene med de andre bedriftene. Utover dette jobber studentene med pensum-spesifikke oppgaver som besvares og rettes direkte i simulatoren. Hubro Business Simulation leverer funksjonaliteten som er ønsket i emnet og beskrevet over på en tilfredsstillende måte.



Kontraktstildeling
Tittel: Hubro Business Simulation
Dato for kontraktstildeling: 23-11-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Hubro Education AS912 843 602, Richard Birkelandsvi 2B, 7491 Trondheim, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00