System for utlån og formidling av e-bøker til Buskerud fylkesbibliotek

Information

Open procedure
11/2/2015 2:18 PM (GMT+01:00)
11/17/2015 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Buskerud fylkeskommune Buskerud fylkeskommune
Magnus Holm Magnus Holm
Hauges gate 89
3019 Drammen
Norway
974 644 614

Closing date has passed.

Short description

Folkebibliotekene i Buskerud har behov en ny løsning for utlån og formidling av e-bøker. Kjøpet gjelder både etablering og drift.

Avtalen har en varighet på 2 år med opsjon for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 1 år av gangen, på de samme vilkår.

Dette er en tjenesteanskaffelse.

Buskerud Fylkeskommune ved BFK Innkjøp har det merkantile ansvaret for gjennomføringen av denne konkurransen.

For mer informasjon se www.bfk.no/innkjop

Konkurransen gjelder avtale om levering av nytt system for utlån og formidling av e-bøker til Buskerud fylkesbibliotek.Det er foreløpig ikke avklart hvor mange bibliotek som blir med i denfelles løsningen og tilbudet må ta hensyn til dette. Tilbudets utforming skal være av en slik art at det gir mulighet for kommuner eller videregående skoler i Buskerud til å anskaffe systemet på et senere tidspunkt. Det er 21 kommuner og 13 videregående skoler i Buskerud som er aktuelle å inkludere i samarbeid om løsning.Avtalens varighet:Avtalen har en varighet på 2 år med opsjon for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 1 år av gangen, på de samme vilkår.

For nærmere informasjon viser vi til del 2a, kravspesifikasjon og Vedlegg A - Krav til systemet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00