Hanked: Plätud

Information

Open procedure
10/22/2015 8:53 PM (GMT+02:00)
11/10/2015 8:00 AM (GMT+01:00)
11/10/2015 7:50 AM (GMT+01:00)

Buyer

Kaitsevägi Kaitsevägi
Marju Ingland Marju Ingland
Juhkentali 58
15007 Tallinn
Estonia
70008641

Closing date has passed.

Short description

https://riigihanked.riik.ee/register/teade/1504879
Hanketeade
Hanke viitenumber 167838
Hanke nimetus Plätud
0 OSA: Üldandmed
Kas riigihanke eeldatav maksumus on võrdne rahvusvahelise piirmääraga või ületab seda? Ei
Kas teade saadetakse hankija soovil Euroopa Ühenduse Ametlike Väljaannete Talitusele? Ei
I OSA: Hankija
I.1) NIMI, AADRESSID JA KONTAKTANDMED
Kaitsevägi, 70008641, Juhkentali 58, Tallinn, 15007 Eesti (EE) Kontaktisik: Marju Ingland Tel.: +372 7174671 Faks: +372 6007830 E-post: marju.ingland@mil.ee URL: http://www.mil.ee Hankijaprofiili aadress: https://riigihanked.riik.ee
Elektrooniline juurdepääs teabele: (URL) https://riigihanked.riik.ee
Pakkumuste ja osalemistaotluste elektrooniline esitamine: (URL) https://riigihanked.riik.ee
Lisateavet saab järgmisel aadressil:
Toetuse väejuhatus, Narva mnt 8, Tallinn, 10117 Eesti (EE) Kontaktisik: Marju Ingland Tel.: +372 7174671 E-post: marju.ingland@mil.ee
Täiendavaid dokumente saab järgmisel aadressil:
Toetuse väejuhatus, Narva mnt 8, Tallinn, 10117 Eesti (EE) Kontaktisik: Marju Ingland Tel.: +372 7174671 E-post: marju.ingland@mil.ee
Pakkumised või taotlused saata järgmisel aadressil:
Toetuse väejuhatus, Narva mnt 8, Tallinn, 10117 Eesti (EE) Kontaktisik: Marju Ingland Tel.: +372 7174671 E-post: marju.ingland@mil.ee
I.2) HANKIJA LIIK
Riigiasutus või valitsusasutus
I.3) HANKIJA PÕHITEGEVUS
Riigikaitse
I.4) HANKELEPING SÕLMITAKSE TEISTE HANKIJATE NIMEL
Hankija teostab hanget teiste hankijate nimel Ei
II OSA: Hankelepingu objekt
II.1) KIRJELDUS
II.1.1) Hankija poolt hankelepingule antud nimetus
Plätud
II.1.2) Hankelepingu liik ja ehitustööde teostamise, asjade tarnimise või teenuste osutamise koht
Ostmine
Asjade tarnekoht: Harjumaa
NUTS kood: EE
II.1.3) Riigihange korraldatakse
Raamlepingu sõlmimiseks
II.1.4) Teave raamlepingu kohta
Raamleping mitme pakkujaga
Kavandatavas raamlepingus osalejate arv: 3
Raamlepingu kestus
Raamlepingu kestus kuud: 36
Eeldatav hanke kogumaksumus kogu raamlepingu jooksul
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 118800
Rahaühik: Euro
II.1.5) Hankelepingu või hanke lühikirjeldus
Plätud (v.a varbavahesandaalid) on kasutuses Eesti kaitseväes vabaaja jalatsina.
II.1.6) Ühtne riigihangete klassifikatsioon (CPV) 18812000-4
II.1.7) Teave Maailma Kaubandusorganisatsiooni Riigihankelepingu (GPA) kohta Jah
II.1.8) Hankeleping on jaotatud osadeks Ei
II.1.9) Alternatiivsete pakkumuste lubatavus Jah
II.2) HANKELEPINGU KOGUS VÕI ULATUS
II.2.1) Üldkogus või ulatus
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 118800
Rahaühik: Euro
II.2.2) Täiendavate hangete võimalused Ei
II.3) HANKELEPINGU VÕI DÜNAAMILISE HANKESÜSTEEMI KESTUS
Kestus kuudes: 36
III OSA: Juriidiline-, majanduslik-, finantsiline- ja tehniline teave
III.1) HANKELEPINGU TINGIMUSED
III.1.2) Peamised rahastamis- ja maksetingimused ja/või viide neid reguleerivatele asjaomastele sätetele
1. Ostja kohustub tasuma kauba ostuhinna müüja arveldusarvele 28 päeva jooksul pärast arve kättesaamist.
2. Kui ostja viivitab arve tasumisega, on müüjal õigus nõuda ostjalt viivist 0,2% tähtajaks tasumata summalt iga tasumisega viivitatud päeva eest.
III.2) OSALEMISTINGIMUSED
III.2.1) Pakkujate või taotlejate individuaalne seisund, sealhulgas kutse- või ettevõtlusregistrisse kuulumisega seotud nõuded (hankemenetlusest kõrvaldamise alused)
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Hankija ei sõlmi raamlepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest pakkuja:
1)keda on või kelle seaduslikku esindajat on kriminaal- või väärteomenetluses karistatud kuritegeliku ühenduse organiseerimise või sinna kuulumise eest või riigihangete nõuete rikkumise või kelmuse või ametialaste või rahapesualaste või maksualaste süütegude toimepanemise eest ja kelle karistusandmed ei ole karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud või karistus on tema elu- või asukohariigi õigusaktide alusel kehtiv;
1¹)keda või kelle seaduslikku esindajat on karistatud karistusseadustiku §-de 133–133³, § 175 või 260¹ alusel ja kelle karistusandmed ei ole karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud;
2)kes on pankrotis või likvideerimisel, kelle äritegevus on peatatud või kes on muus sellesarnases seisukorras tema asukohamaa seaduse kohaselt;
3)kelle suhtes on algatatud sundlikvideerimine või muu sellesarnane menetlus tema asukohamaa seaduse kohaselt;
4)kes on käesolevas riigihankes esitanud ühise pakkumuse, olles ühtlasi esitanud pakkumuse üksi, esitanud mitu ühist pakkumust koos erinevate teiste ühispakkujatega või andnud teisele pakkujale kirjaliku nõusoleku enda nimetamiseks pakkumuses alltöövõtjana hankelepingu täitmisel;
5)kes on esitanud valeandmeid käesolevas jaos sätestatud või käesolevas jaos sätestatu alusel hankija kehtestatud nõuetele vastavuse kohta.

Pakkuja esitab HD lisa 1 vormi kohase kinnituse eelnimetatud asjaolude puudumise kohta.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: Kinnitus
2. Hankija ei sõlmi raamlepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest pakkuja, kellel on õigusaktidest tulenevate riiklike või tema elu- või asukoha kohalike maksude või sotsiaalkindlustuse maksete võlg või tähtpäevaks tasumata jäetud maksusummalt arvestatud intress (edaspidi maksuvõlg) hankemenetluse algamise päeva seisuga või maksuvõla tasumine on ajatatud pikemaks perioodiks kui kuus kuud arvates hankemenetluse algamise päevast, välja arvatud juhul, kui maksuvõla tasumise ajatamine on täies ulatuses tagatud. Käesolevas seaduses loetakse riiklike või elu- või asukoha kohalike maksude võlaks pakkuja või taotleja poolt tähtpäevaks tasumata riiklike või elu- või asukoha kohalike maksude ja tähtpäevaks tasumata jäetud maksusummalt arvestatud intressi võlga, mis ületab 100 eurot.

Eesti Vabariigis registreeritud pakkuja puhul:
Pakkuja (või iga ühispakkumuses osaleja) esitab oma kohalike maksude maksuhalduri tõendi kohalike maksude maksuvõla puudumise kohta. Kohalike maksude maksuhalduri tõend peab olema väljastatud hankemenetluse algamise päeva (s.t hanketeate avaldamise päeva) seisuga.

Väljaspool Eesti Vabariiki registreeritud pakkujate puhul:
Pakkuja (või iga väljaspool Eesti Vabariiki registreeritud ühispakkumuses osaleja) esitab oma asukohariigi vastava pädevusega ametiasutus(t)e tõendi(d) maksuvõla puudumise kohta, kui neid andmeid ei ole hankijal võimalik kontrollida andmekogus olevate avalike andmete põhjal. Juhul kui pakkuja asukohariigi vastava pädevusega ametiasutus ei väljasta tõendit ülalnimetatud asjaolude puudumise kohta, esitab pakkuja selle ametiasutuse tõendi maksuvõlgade puudumise kohta.

Hankija kontrollib pakkujate kvalifikatsiooni kontrollimisel riiklike maksude ja sotsiaalkindlustuse maksete tasumist hankemenetluse algamise päeva seisuga andmekogus olevate avalike andmete põhjal.
Teistkordselt kontrollib hankija maksuvõlgade puudumist enne raamlepingu sõlmimist edukal pakkujal (või igal vastaval ühispakkumuses osalejal) pakkuja poolt esitatud ja avalike andmete põhjal vabalt valitud kuupäeval pärast pakkumuse edukaks tunnistamise otsuse tegemist.
3. Ühispakkumuse esitamise korral nimetavad ühispakkujad hankemenetlusega ning raamlepingu sõlmimise ja täitmisega seotud toimingute tegemiseks volitatud esindaja.

Ühispakkujad esitavad nende esindajale antud lihtkirjaliku volikirja originaali, mis peab olema allkirjastatud kõigi ühispakkujate seaduslike esindajate poolt.

III.2.2) Majanduslik- ja finantsseisund
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkuja viimase kolme majandusaasta kogunetokäive peab olema kokku vähemalt 237 000 EUR.

Pakkuja esitab viimase kolme lõppenud majandusaasta aruande väljavõtte, millest selgub pakkuja nende aastate kogunetokäive (juriidilisest isikust Eestis registreeritud pakkuja puhul ei kohaldu, kui andmed või dokumendid on hankijale andmekogust avalikult kättesaadavad).
Kui pakkuja viimase kahe majandusaasta kogunetokäive ei vasta eeltoodud nõuetele:
1)Esitab ta krediidi- või finantseerimisasutuse õiendi, millega kinnitatakse, et pakkuja käsutuses on hankelepingu täitmiseks vajalikud rahalised vahendid või tal on võimalus neid saada.
2)Võib ta tõendada oma vastavust selles osas käesoleva riigihanke täitmise raames lisaks oma näitajatele ka teise isiku vahendite alusel kui sellel isikul on lepingu täitmiseks vajalikud ja lepingu esemele vastavad vahendid olemas ja pakkujal on võimalik neid vahendeid lepingu täitmisel kasutada. Pakkuja esitab sel juhul selle isiku kirjaliku kinnituse.
III.2.3) Tehniline ja kutsealane pädevus
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkujal (või tema tehnilisel üksusel) peavad olema plätude tootmiseks vajalikud seadmed, materjalid ja kvalifitseeritud töötajad või omab ta kirjalikku kokkulepet nende saamiseks.
Pakkuja esitab:
1)Pakkuja, kes on ise pakutavate toodete valmistaja, esitab kinnituse, et tal on eelpool nimetatud tootmise tingimused täidetud.
2)Pakkuja, kes ei ole ise pakutavate toodete valmistaja, esitab andmed valmistaja ehk tehnilise üksuse kohta (nimi ja kontaktandmed), keda pakkuja hankelepingu täitmisel kasutada kavatseb. Pakkuja esitab ettevõtte lühitutvustuse ning kinnituse vajalike seadmete, materjalide ja kvalifitseeritud tööjõu olemasolu kohta. Esitatakse vabas vormis.
2. Pakkuja peab olema kuni viimase kolme aasta jooksul nõuetekohaselt täitnud käesoleva riigihankega sarnase kauba (erinevad jalatsid, sh PU-st valmistatud jalatsid) müügitehinguid summas 118 000 EUR.

Pakkuja esitab HD lisa 3 vormi kohase nimetatud perioodi jooksul teostatud nendele tingimustele vastavate asjade müügilepingute nimekirja koos nende maksumuste, koguste, sõlmimise kuupäevade ja infoga teiste lepingupoolte kohta.

Juhul kui pakkuja toetub oma tehnilise üksuse (tootja) müügitehingutele, siis esitab ta selle isiku kirjaliku nõusoleku tema müügitehingutele toetumise lubamise kohta ning kinnituse hankelepingu täitmisel osalemiseks. Esitatakse originaaldokumendi koopia koos tõlkega (juhul kui originaal ei ole eesti keeles). Dokumendis peavad olema nõusoleku andja kontaktandmed (nimi, aadress, telefon, e-post). Dokumendi originaal esitatakse koos tootenäidisega hiljemalt pakkumuste elektroonilise esitamise tähtajaks toetuse väejuhatuse hanketeenistusele aadressil Narva mnt 8, 10117 Tallinn. Lisatud nõutava dokumendi vorm: Müügitehingud
IV OSA: Hankemenetlus
IV.1) HANKEMENETLUSE LIIK
IV.1.1) Hankemenetluse liik
Avatud hankemenetlus
IV.2) HINDAMISKRITEERIUMID
IV.2.1) Hindamiskriteeriumid
Majanduslikult soodsaim pakkumus
lähtudes alljärgnevatest pakkumuste hindamise kriteeriumidest
Kirjeldus: Maksumus
Osakaal: 70
Kirjeldus: Kvaliteet
Osakaal: 30
IV.2.2) Kasutatakse elektroonilist oksjonit Ei
IV.3) HALDUSALANE TEAVE
IV.3.1) Hankija poolt hankemenetluse dokumentide toimikule antud viitenumber 1/16
IV.3.2) Sama hankelepingu objekti kohta on varem avaldatud teade Ei
IV.3.3) Hankedokumentide saamise tingimused
Hankedokumentide taotlemise või nendele juurdepääsu tähtpäev (viimane päev): 10.11.2015 08:50
Dokumendid on tasulised: Ei
Rahaühik: Euro
IV.3.4) Pakkumuste või taotluste esitamise tähtaeg
10.11.2015 09:00
IV.3.6) Keel(ed), milles võib esitada pakkumuse või taotluse
ET
IV.3.7) Minimaalne aeg, mille jooksul pakkuja peab pakkumuse jõus hoidma
päeva: 90
IV.3.8) Pakkumuste avamise tingimused
Pakkumuste avamise aeg: 10.11.2015 09:00
Volitatud isikud, kes võivad viibida lisaks pakkujatele pakkumuste avamise juures: Ei
VI OSA: Lisateave
VI.1) TEGEMIST ON KORDUVA HANKEGA Ei
VI.2) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA
Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
VI.4) VAIDLUSTUSTE LÄBIVAATAMISE MENETLUS
VI.4.1) Vaidlustuste läbivaatamise eest vastutav organ
Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113711 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.4.3) Vaidlustuste esitamise kohta teavet pakkuv asutus
Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113711 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.6) KAS RIIGIHANGET RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
VI.7) KAS RIIGIHANKEL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00